Tuesday, June 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΗ Έκθεση «Ερμής» 2022 επιστρέφει δυναμικά!

Η Έκθεση «Ερμής» 2022 επιστρέφει δυναμικά!

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Αισιοδοξία και ενθουσιασμός και για τις δυνατότητες της δια ζώσης επιχειρηματικής δικτύωσης από τους εκθέτες της Hermes Expo

H Hermes Expo καλωσορίζει επιχειρηματίες και επισκέπτες από όλες τις περιοχές των ΗΠΑ και της Ελλάδας! 

Old Bridge, NJ – Η Έκθεση Ερμής 2022 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την πραγματοποίηση, με φυσική παρουσία, της 31ης ετήσιας έκθεσης επιχειρηματικής δικτύωσης Hermes Expo 2022 την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 November 16, Grand Marquis in Old Bridge, in Middlesex County, New Jersey.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την περιήγηση στους πολλούς και ποικίλους χώρους της έκθεσης με την ευρεία θεματική, τη δυνατότητα επαφών B2B με τους συμμετέχοντες και την γνωριμία με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια, όπως, μεταξύ πολλών άλλων, το: «Η Γεύση της Ελλάδας» Taste of Greece. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν γευστικές δοκιμές κρασιού, ενώ θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο και μουσικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της Hermes Expo Paul Kotrotsios, τα εδέσματα και κρασιά της φετινής έκθεσης θα προέρχονται από την Ήπειρο “Zoinos” και την Πελοπόννησο “Ktima Anagennisis”.

Η Περιφέρεια της και το Εμπορικό Επιμελητήριο των Ιωαννίνων θα συμμετέχουν με οκτώ συνολικά εταιρίες οι οποίες επιδιώκουν την περαιτέρω δικτύωση και εξάπλωση των δραστηριοτήτων τους στην αμερικανική αγορά. Πρόκειται για τις: Zagori Village, Farma Metsovou, N. Kolionasios, Myrtali Organics, Orini Gi, Pandora and Pandora prospect, Byzantium Jewels και Zoinos winery.

Thanks for reading Hellenic News of America
ΦΩΤΟ: Hermes Expo International

Η Hermes Expo θα είναι ανοιχτή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Η επίσημη δεξίωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στη 1 μετά το μεσημέρι. Σε πάνω από 50 εκθεσιακά περίπτερα θα εκτίθενται αμερικανικά, ελληνο-αμερικανικά και ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες από πολλούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας. Μεταξύ άλλων θα εκπροσωπούνται οι τομείς της γαστρονομίας, του λιανικού εμπορίου, των τραπεζικών υπηρεσιών, των ασφαλειών, των ακινήτων, των συστημάτων συναλλαγών POS, της ενέργειας, της υγείας και των υγειονομικών υπηρεσιών, της φιλοξενίας και των ξενοδοχείων, των ειδικευμένων εισαγωγών. Δηλώστε συμμετοχή για δωρεάν είσοδο στην έκθεση Hermes Expo στην ιστοσελίδα της: www.hermesexpo.com.

ΦΩΤΟ: Hermes Expo International

Ο κύριος Κοτρότσιος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους ενδιαφερομένους: «Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία της γνωριμίας, επαφών και επιχειρηματικής δικτύωσης με τους χορηγούς, τους εκθέτες και όλους τους συμμετέχοντες. Τώρα είναι η στιγμή να επεκτείνουμε τα δίκτυά μας και τη δυνατότητα διείσδυσης των προϊόντων μας σε νέες αγορές, το βεληνεκές και την εικόνα των επιχειρήσεών μας. Η δημιουργία ενός δυναμικού και διαδραστικού εμπορικού forum για εμπόριο, επικοινωνία αλλά και πολιτισμό είναι το όραμά μας από την εποχή της ίδρυσής μας το 1992. «Όλα αυτά τα χρόνια η Hermes Expo πέτυχε να εξελιχθεί σε μια διακεκριμένη επιχειρηματική έκθεση, δρώντας σαν καταλύτης στην προσπάθεια εξάπλωσης των επιχειρήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργίας οικονομικών σχέσεων και συνεργασιών»

ΦΩΤΟ: Hermes Expo International

Η γευστική δοκιμή-γευσιγνωσία κρασιού θα λάβει χώρα από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα. Χορηγοί της εκδήλωσης ειναι το αρμόδιου για την οικονομική ανάπτυξη Γραφείου του Δημάρχου του Old Bridge, καθώς και εκλεγμένοι εκπρόσωποι της τοπικής κυβέρνησης και γερουσίας, και τα εμπορικά επιμελητήρια των Middlesex Regional, East Brunswick, Old Bridge καθώς και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Greek American Chamber of Commerce).

ΦΩΤΟ: Hermes Expo International

Στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει το επίσημο εορταστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης για την απονομή των ετήσιων βραβείων της έκθεσης. Στην αρχική δεξίωση θα προσφερθούν κοκτέιλ και hors d’oeuvres και θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνει και η απονομή των βραβείων. Ο διακεκριμένος Ελληνοαμερικανός Τζήμ Πόλος, H. James Polos, Executive Director Improvement Authority in Middlesex County, πρώην Δήμαρχος του Highland Park, NJ θα είναι ο Master of Ceremonies. Ο Σταύρος Θεοδώρου και η ορχήστρα του θα αναλάβουν το μουσικό μέρος της εκδήλωσης που θα ακολουθήσει. Κρατήσεις για το δείπνο μπορούν να γίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της έκθεσης: www.hermesexpo.com ή στο τηλέφωνο 610-202-1972. Η κράτηση είναι απαραίτητη καθώς δεν θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο την ημέρα της έκθεσης.

Θα τιμηθούν μεταξύ άλλων:

Η Ιερά Ελληνορθόδοξος Αρχιεπισκοπή Αμερικής με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυσή της. Το βραβείο θα παραλάβει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Οι ενορίες του Αγίου Γεωργίου (GOC) του Κλίφτον, του Αγίου Αθανασίου της Παράμους και του Αγίου Γεωργίου του Χάμιλτον, οι οποίες επίσης γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή τους

Ο βουλευτής Frank Pallone, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων. (US House of Representatives)

Ο Σάββας Κυριάκου, κυβερνήτης της 5ης περιφέρειας της ΑΧΕΠΑ και μέλος του συμβουλίου της.

Ο Τεντ Βήττας, PDG της 5ης περιφέρειας της ΑΧΕΠΑ

Ο Αργύρης Αργιτάκος, πρώην πρόεδρος του τμήματος Δελφοί της Νέας Υόρκης.

Οι πρώην πρόεδροι του Ιδρύματος PGEI Αμερικής: Gus Vetsas, Steve Siderias, και Jimmy Logothetis

Οι δάσκαλοι της ελληνικής γλώσσας: Maggie Stavrianidis, Saint George, Piscataway, NJ

Ο Χαράλαμπος “Bobby” Γερουλάνος, Ευεργέτης του Σχολείου: Plato School in Brooklyn, NY

O Δρ. Denis Hadjiliadis, Διευθυντής του Προγράμματος Ινοκυστικής Νόσου Ενηλίκων του Penn Medicine

Ο Δρ. Reema Patel, Ενδοκρινολόγος του Hackensack Meridian Hospital.

Στο κάλεσμά του κύριος Κοτρότσιος τονίζει: «Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό τους εκθέτες από την Ελλάδα μετά από την επιβεβλημένη από τον κορονοϊό διακοπή. Στον σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων τα πάντα εξαρτώνται όχι μόνο από το ποιον γνωρίζει κανείς αλλά και από πόσο καλά τον γνωρίζουν! Τώρα είναι η στιγμή να έρθουμε σε επαφή με καινούριους φίλους και συνεργάτες και να επανασυνδεθούμε με τους παλιούς. Σας καλούμε όλους, ιδιαίτερα την ομογένεια να μας τιμήσει με την παρουσία της στις 16 Νοεμβρίου για να εξερευνήσουμε μαζί νέες δυνατότητες, να αναζητήσουμε νέες ευκαιρίες, να γνωρίσουμε νέους φίλους, να γευθούν και να ενημερωθούν αλλά και νέες δυνατότητες επικοινωνίας στην Hermes Expo»

This year’s Hermes Expo is brought to you by Grecian Delight | Kronos Foods, Sigmapharm Laboratories, Hackensack Meridian Health Old Bridge, Brandywine Valley Restaurant Association, and Hellenic News of America.

ΦΩΤΟ: Hermes Expo International

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img