Sunday, June 30, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΟ Γιώργος Αυτιάς στη Hellenic News of America

Ο Γιώργος Αυτιάς στη Hellenic News of America

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

“Πρώτα η Ελλάδα μας οι Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται όπου κι αν ζουν!”

> Συνέντευξη στον Παύλο Κοτρότσιο

Συναντήσαμε το Γιώργο Αυτιά στην πρόσφατη παρέλαση στη Νέα Υόρκη, όχι ως δημοσιογράφο που ήρθε να καλύψει το γεγονός, αλλά ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή, έτοιμο να ριχτεί στη μάχη των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Μετά από 34 χρόνια παρουσίας στα δημοσιογραφικά δρώμενα, ο κ. Αυτιάς κατέρχεται στη μάχη των Ευρωεκλογών με τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας ως “όπλα” στη φαρέτρα του την εμπειρία του στο χώρο της δημοσιογραφίας, τη γνώση των ευρωπαϊκών πραγμάτων, αλλά και την αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ακολουθεί η συνέντευξη στον Παύλο Κοτρότσιο.

Thanks for reading Hellenic News of America

Η συνέντευξη

1. Πώς η πορεία σας στον δημοσιογραφικό χώρο επηρέασε την απόφασή σας να εισέλθετε στην πολιτική σφαίρα;

Όλα στην ώρα τους! Μετά από 34 χρόνια μάχης στην δημοσιογραφία τώρα μπαίνω και στη μάχη της Ευρώπης! Υπάρχουν πολλά στα οποία θα δώσω μάχη για την πατρίδα!

2. Ποια είναι τα κύρια θέματα και αξίες που θέλετε να προωθήσετε ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία;

Σίγουρα η Κοινή Αμυντική πολιτική, αλλά και η Νέα Αγροτική Πολιτική, καθώς οι επιδοτήσεις και η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη χώρα μας. Η καλύτερη ζωή για τους Έλληνες είναι το μεγάλο μας στοίχημα!

Photo; Hellenic News of America

3. Πώς βλέπετε το ρόλο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και ποιες είναι οι προτεραιότητές σας για την ανάπτυξη και την ευημερία της;

Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε σε όλους τους τομείς. Και η μάχη αυτή δεν είναι μικρή, αλλά μεγάλη.

4. Ποιες είναι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας εάν εκλεγείτε ως ευρωβουλευτής, και πώς σκοπεύετε να μετρήσετε την επίτευξή τους; Και επίσης ποιά είναι η στάση σας ως προς τη συνεργασία με άλλες πολιτικές δυνάμεις στο εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο;

Αυτό που θέλω είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για μια ισχυρότερη Ελλάδα και Ευρώπη μπροστά στις νέες προκλήσεις που διαμορφώνονται. Άποψή μου είναι πως πρέπει να φοράμε την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος! Πρώτα η Πατρίδα!

Για εμένα είναι πραγματική μου δύναμη όλες οι αρχές που διέπουν τη χώρα και την Ευρώπη και που που αφορούν μαχητικότητα ήθος ευπρέπεια και πίστη στην πατρίδα! Το σύνθημα είναι ένα: Πρώτα η Ελλάδα μας οι Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται όπου κι αν ζουν!

Photo; Hellenic News of America

Ο Γιώργος Αυτιάς

Γεννήθηκε στη Σάμο, αργότερα όμως η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά. Το 2000 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της χρονιάς» από το Ίδρυμα Μπότση και εν συνεχεία από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, 5 χρόνια μετά την πρώτη βράβευση.

Έχει εργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο ALTER, ενώ δούλεψε στον κυπριακό εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό Extra TV Cyprus.

Υπέγραψε συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου παρουσιάζει το «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» κάθε Σαββατοκύριακο.

Στις 11 Απριλίου 2024 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img