Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ιούλιος, 2015 Θέμα: Έκκληση βοήθειας για τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ελλάδα.

Αγαπητοί συμπατριώτες, Η Ελλάδα μας διανύει αναμφισβήτητα την κρισιμότερη περίοδό της στη σύγχρονη ιστορία της. Τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στην πατρίδα μας και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο! Μέχρι «χθες» 700.000 παιδιά διέτρεχαν τον κίνδυνο της φτώχειας στην Ελλάδα. Σήμερα, ο αριθμός των παιδιών και οικογενειών που με τα νέα δεδομένα πρόκειται να βιώσουν τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης αυξάνεται ραγδαία. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ο μεγαλύτερος μη Κυβερνητικός Οργανισμός για παιδιά στην Ελλάδα με ενεργή συμμετοχή σε διεθνείς Οργανισμούς, διεθνή αναγνώριση, με ετήσιο οικονομικό έλεγχο από πιστοποιημένους ορκωτούς ελεγκτές και απολογισμό δράσης, ο οποίος έχει αναλάβει τα τελευταία 20 χρόνια το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της ελληνικής κοινωνίας για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μέσα από τις δεκάδες δράσεις του, παρέχει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες του σε κάθε παιδί και οικογένεια που τις έχουν ανάγκη υπερπηδώντας όλα αυτά τα χρόνια όλα τα εμπόδια που συναντά στη διαδρομή του. Σήμερα, «το Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκεται μπροστά σε ένα ανυπέρβλητο και πρωτοφανές εμπόδιο με κίνδυνο να αφήσει ακάλυπτα τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βασίζονται στον Οργανισμό και παράλληλα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στα νέα αιτήματα που ήδη κατακλύζουν το τηλεφωνικό του κέντρο. Μέχρι «χθες» και για είκοσι συνεχή χρόνια καταφέραμε, δύσκολα αλλά αποτελεσματικά, και στηριζόμενοι αποκλειστικά στους Έλληνες (πολίτες και επιχειρήσεις) να στηρίξουμε περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Σήμερα, δεν θα τα καταφέρουμε, αφού οι άνθρωποι που μέχρι πριν λίγες ημέρες στήριζαν το έργο του Οργανισμού έχουν ανάγκη οι ίδιοι και τα παιδιά τους από την υποστήριξή μας! Αγαπητοί συμπατριώτες, σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη δική σας υποστήριξη. Μόνον εσείς έχετε πλέον τη δύναμη να διασώσετε ό,τι σημαντικότερο έχει απομείνει από την πατρίδα μας: τα παιδιά της και την οικογένεια. Σας καλούμε να συμμετέχετε στην παγκόσμια κινητοποίηση συγκέντρωσης χρημάτων που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες «το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά της Ελλάδας. Πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε:  Οργανώνοντας μία εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδιά της Ελλάδας, κινητοποιώντας όλο τον Ελληνισμό της περιοχής σας. Για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό συγκεντρωθεί, «το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διαδικασιών απόλυτης διαφάνειας που το χαρακτηρίζουν από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του, θα σας παρέχει απολογισμό αξιοποίησης της δωρεάς σας.  Προωθώντας σε όλες σας τις επαφές, τα μέλη και τα μέσα που διαθέτετε τα υλικά προβολής της προσπάθειάς μας που θα βρείτε σε ξεχωριστό επισυναπτόμενο αρχείο στο παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα. Ας μην αφήσουμε κανένα παιδί απροστάτευτο στις συνέπειες αυτής της κρίσης!

Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία: Email: [email protected] Τηλ. + 2103306140 Με εκτίμηση, Για το Χαμόγελο του Παιδιού, Χρύσα Αργυρού Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img