spot_img
Monday, October 7, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
spot_img
In Greek‘ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ ! Ο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ”

‘ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ ! Ο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ”

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Παρουσιάζεται στην Γερμανία από 10-16/10/2024

Γράφει ο Δημήτρης Κανναβός

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διοργάνωση μιας πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης στη Νυρεμεβέργη της Γερμανίας.  Σκοπός της διεθνούς θεματικής ομαδικής έκθεσης με τίτλο «ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ! Ο συναρπαστικός κόσμος των χρωμάτων» που θα φιλοξενηθεί στo «Πνευματικό Κέντρο» της Ενορίας Αγίου Αποστόλου Παύλου στην πόλη της Νυρεμβέργης είναι να παρουσιάσει τα έργα σύγχρονων Ελλήνων και φιλελλήνων εικαστικών δημιουργών ,που σκοπό έχουν να αναδείξουν όλα αυτά που συνθέτουν την Ελλάδα των αξιών, της δημιουργίας, του πολιτισμού, των χρωμάτων και του αέναου φωτός! Φιλοδοξώντας να ικανοποιήσει τους φιλότεχνους Γερμανούς και τους ομογενείς μας ενισχύοντας τους δεσμούς φιλίας των χωρών μας μέσω της τέχνης και της αλληλεπίδρασης των πολιτισμών μας.

Τα έργα που θα εκτεθούν στην έκθεση της Νυρεμβέργης θα είναι σημείο αναφοράς ανάδειξης πολιτισμού και ιστορίας τέχνης. Θα παρουσιαστούν έργα που θα έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπούν οι ανθρωποκεντρικοί ζωγράφοι. Σχέδιο, φώς, χρώμα, πλάσιμο. Η ανάγνωση των έργων τους γίνεται ευχερής αφού είναι αναγνωρίσιμη η δυναμική παρουσία των εικονιζόμενων προσώπων ,οι εύπλαστες φόρμες, η χρωματική ολοκλήρωση, η εκφραστικότητα προσώπων και σωμάτων ,η εύστοχη αποτύπωση των χρήσιμων ,η εμπνευσμένη θεματολογία ,τα ζωηρά χρώματα και οι λεπτές ρέουσες πινελιές που αποτυπώνουν με πάθος την αγάπη τους για την τέχνη .Έτσι όλες οι δημιουργίες τους αποκτούν ένταση και ψυχή.

Διοργάνωση: Konsfarm Art Atelier Κωνσταντίνα Φαρμάκη

Thanks for reading Hellenic News of America

Ιστορικός -Κριτικός Τέχνης/ Εικαστικός

Πολιτιστική Ακόλουθος Αυστρίας Ομίλου UNESCO Τ. Λ.Ε.Ε

Μέλος Γραφείου Πολιτιστικής Δικτύωσης Κάτω Αυστρίας (Kulturvernetzung NÖ)

Συντονίστρια Πανοράματος Αυστρίας Οργανισμού W.C.I.F

Υπό την αιγίδα:

Του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, του Δήμου Ήλιδας Ελλάδος και της Ελληνικής Πολιτιστικής Οργάνωσης ΝΟΣΤΟΣ- Αργεντινής (Nostos Asociation Cultural Helenica),

Με την στήριξη:

Της Ενορίας Αγίου Αποστόλου Παύλου Νυρεμβέργης ,

του Συλλόγου Πελοποννησίων και Στερεοελλαδιτών Νυρεμβέργης, Φύρτης και Περιχώρων, του Λαογραφικού Συλλόγου Τρικαλινών και Φίλων και του Συλλόγου Ποντίων Νυρεμβέργης Cardinal Bessario- Εύξεινος Πόντος.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

PARK RESTAURANT“ Feucht οικογ. Παρμενίδη,

Kalamaras GmbH, Neumarkter Glossnerbräu,

Χορηγοί επικοινωνίας

Hellenic Media Group- Hellas Web Radio, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νυρεμβέργης, Hephaestus Radio, SDW Radio, Ποδηλάτης του Κόσμου,International Association of CRETAN Journalist, Hellenic News Of Αmerica

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img