spot_img
Monday, October 14, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
spot_img
In GreekΕκδηλώσεις τιμής στον Ολυμπιονίκη Αθανάσιο Καμπαφλή

Εκδηλώσεις τιμής στον Ολυμπιονίκη Αθανάσιο Καμπαφλή

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttp://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024, η Δεσφίνα Φωκίδας θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις τιμής για τον Ολυμπιονίκη και Βαλκανιονίκη αθλητή πάλης και στίβου, Αθανάσιο Καμπαφλή.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ. και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, αθλητών, φίλων και επίσημων προσκεκλημένων.

Ο Αθανάσιος Καμπαφλής υπηρέτησε ως πρότυπο για τις επόμενες γενιές, με την προσφορά του στον αθλητισμό και την πατρίδα. Οι εκδηλώσεις αυτές αποσκοπούν στο να κρατήσουν ζωντανά τα αθλητικά ιδεώδη και το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι που τον χαρακτήριζε.

Αναμένονται οι συμμετοχές εκπροσώπων από τη Γ.Γ. Αθλητισμού, την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, καθώς και εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ, κριτές και αθλητές από τη Φωκίδα και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες αθλητές θα τιμηθούν με έπαθλα, μετάλλια, διπλώματα και δώρα αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους και την αφοσίωσή τους στον αθλητισμό.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη στήριξη των χορηγών. Το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Staikos Tours» από τη Ναύπακτο, την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων «Cossinelle Collection» και την «Army Ballis». Η συμβολή τους καθιστά δυνατή την υλοποίηση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν και να τιμήσουν τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου, διασφαλίζοντας ότι το πνεύμα του Αθανάσιου Καμπαφλή θα παραμείνει ζωντανό και εμπνευσμένο για τις επόμενες γενιές.

Thanks for reading Hellenic News of America

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• 10:30 Επιμνημόσυνη δέηση στο Πάρκο Αθανασίου Καμπαφλή.
• 11:30 Αγώνας δρόμου ανδρών και γυναικών 4,5 χλμ.
• 11:40 Αγώνες δρόμου παίδων και κορασίδων 1 χλμ.
• 12:30 Επιδείξεις Πάλης στην Κεντρική Πλατεία Δεσφίνας.
• 13:00 Απονομή επάθλων στους συμμετέχοντες.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img