spot_img
Wednesday, October 23, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
spot_img
In GreekSmart Cities Awards 2024 : Στο Ζάππειο ο Κυριάκος Μαριδάκης βραβεύοντας τους...

Smart Cities Awards 2024 : Στο Ζάππειο ο Κυριάκος Μαριδάκης βραβεύοντας τους κορυφαίους

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttp://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ολοκληρώθηκε η 2η Έκθεση Smart Cities και το Ετήσιο Συνέδριο Smart Cities 2024.

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η διήμερη έκθεση και συνέδριο «Smart Cities 2024 της MetaTeam, που φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16 & 17 Οκτωβρίου, αφιερωμένα στις «έξυπνες» πόλεις και τις καινοτόμες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το αστικό μέλλον.

Με συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων από την Ελληνική Κυβέρνηση, την Αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και την ακαδημαϊκή κοινότητα, το συνέδριο ανέδειξε τις προοπτικές και τις προκλήσεις που φέρνουν οι «έξυπνες» τεχνολογίες στην καθημερινότητα των πολιτών, καθώς και η τελετή απονομής των βραβείων που έχουν ως στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση σημαντικών δράσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν την ανάπτυξη των «Έξυπνων Πόλεων» στην Ελλάδα υπό την Αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. , της Περιφέρειας Αττικής , της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος των Υπουργείων Ανάπτυξης , Ψηφιακής Διακυβέρνησης , της Πρεσβείας της Ουγγαρίας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών , του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιώς, του Ελληνο Κινεζικού επιμελητηρίου, του ΕλληνοΟλλανδικού επιμελητηρίου, παρουσία Υπουργών , Υφυπουργών , Γενικών Γραμματέων και Δημάρχων από ολη την Ελλάδα.

Τα κορυφαία βραβεία Smart Cities Awards 2024 απονεμήθηκαν από τον Οικουμενικό Έλληνα και αναγνωρισμένο παράγοντα της διεθνούς πολιτιστικής διπλωματίας Ιδρυτικό Εθνικό Πρόεδρο National Ambassador Club κο Κυριάκο Μαριδάκη, στον Δήμαρχο Ασπροπύργου Κο Ιωάννη Ηλία για την ψηφιακή βελτίωση της αστικής κινητικότητας και διαχείρισης και στο διακεκριμένο διεθνώς στέλεχο της Wings Κου Παναγιώτη Δάλλα.

Thanks for reading Hellenic News of America

Ο κος Κυριάκος Μαριδάκης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε στην σημαντικότατη παρουσία του συγκεκριμένου θεσμού στην χώρα μας προβάλλοντας από τον εμβληματικό χώρο του Ζάππειου, ως σύμβολο Ελληνισμού, πολιτισμού και Δημοκρατίας, την νέα Ελλάδα, της δημιουργίας της καινοτομίας και του οράματος.

Τα Smart Cities Awards αφενός λειτουργούν ως ένα εξαιρετικό κίνητρο για όλους μας, τιμώντας ,αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας παράλληλα τους σημερινούς πρωταγωνιστές, αφετέρου δε ανοίγουν νέους δρόμους, όπως της Πολιτιστικης Διπλωματίας της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας, με ανταποδοτικές συνεργασίες, ανταλλαγές ιδεών και προγραμμάτων με αντιστοίχους θεσμικούς φορείς άλλων κρατών.

 

Τελος εξήρε το έργο και την θεσμική πρωτοβουλία των διοργανωτών όπως και όλων των συντελεστών, συγχαίροντας τους προσωπικά για την άψογη διοργάνωση.

Βίντεο από την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/XGeeP-PR4pM?feature=shared 

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img