spot_img
Monday, October 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
spot_img
In GreekΣυγκινητικός Εορτασμός του Αγίου Δημητρίου στην Κοινότητα Union

Συγκινητικός Εορτασμός του Αγίου Δημητρίου στην Κοινότητα Union

Hellenic News
Hellenic Newshttp://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εόρτασε  η Κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Union της Νέας Ιερσέης τον Προστάτη Άγιο της, την 26 Οκτωβρίου 2024. Σε πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιερσέης κ. Αποστόλου και συλλειτουργούντων,  του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Westfield π. Πέτρου Δερβίζη, του Αρχιδιακόνου Κωνσταντίνου Λουκά και του προϊσταμένου της Κοινότητος π. Ευγενίου Τσαραμανίδη.

St.Demetrios-Greek-Orthodox-Church-Union-NJ 3Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του, μίλησε για τον προστάτη Άγιο Δημήτριο, την ζωή και το μαρτύριο του, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε δύο αναγνώστες, νουθετόντας τους πνευματικά για το σπουδαίο διακόνημα που αναλαμβάνουν.
Στην αντιφώνηση του ο π. Ευγένιος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο αλλά και το πολυπληθές εκκλησίασμα, ενώ με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την μεταφορά της Εκκλησίας από το New Yark, στην περιοχή του Union παρατέθηκε επίσημο γεύμα σε όλους τους επισκέπτες.
Στο καλωσόρισμα της η πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου κ. Βασιλική Σπυροπούλου, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμή να επισκεφθεί την Κοινότητα, καθώς και την Διευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου κ. Μάτα Αγριαντώνη, υπό την καθοδήγηση της οποίας το Σχολείο αριθμεί 50 παιδιά. Στο τέλος το χορευτικό τμήμα και η Goya της Εκκλησίας, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img