Saturday, July 27, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΒραδιά Γιορτής και επιβράβευσης της Αριστείας στο Επίσημο Δείπνο της Hermes Expo...

Βραδιά Γιορτής και επιβράβευσης της Αριστείας στο Επίσημο Δείπνο της Hermes Expo στις 14 Ιουνίου!

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά γιορτής και επιβράβευσης της αριστείας στην 32η ετήσια απονομή των βραβείων στο επίσημο δείπνο της Hermes Expo στις 14 Ιουνίου!

Το πολυαναμενόμενο ετήσιο δείπνο απονομής των βραβείων της  Hermes Expo θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου στο Γκραν Μαρκίς του Ολντ Μπριτζ στο Νιου Τζερζι. Ετοιμαστείτε για μία βραδιά έμπνευσης και πολυτέλειας, που επιβραβεύει την αριστεία!

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από την επιβράβευση των εξαιρετικών επιτευγμάτων και της αριστείας από όλους τους τομείς. Από τους πρωτοπόρους με όραμα και τους ηγέτες της κοινότητας, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αναγνωρίσουμε αυτούς που έχουν αποφασιστική επιρροή και αυτούς που κάνουν τη διαφορά. Και θα είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε και να επιβεβαιώσουμε τα επιτεύγματα τους! Μαζί με εσάς!

Σας καλούμε να επισκεφτείτε τον κόσμο της πολυτέλειας στο Grand Marquis και να συμμετέχετε στην απόδοση τιμών αυτών των διακεκριμένων προσωπικοτήτων και:

  • να γίνετε κοινωνοί εμπνευσμένων λόγων από τους επιφανείς ηγέτες διαφόρων τομέων της οικονομίας και της κοινωνίας
  • να δημιουργήσετε  στενές επαφές με ηγετικές προσωπικότητες με επιρροή, δημιουργώντας δίκτυα στενών επαφών και επωφελών διαδράσεων
  • να απολαύσετε την υψηλή γαστρονομία και οινογνωσία

Ο αριθμός των θέσεων που παραμένει διαθέσιμος είναι περιορισμένος για αυτό πρέπει να κλείσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας εξασφαλίζοντας έτσι προνομιακές θέσεις σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση!

Thanks for reading Hellenic News of America
ΦΩΤΟ: Hermes Expo

 

ΦΩΤΟ: Hermes Expo

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img

Από 39 Ευρώ

spot_img