Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityΔήλωση Γιάννη Μανιάτη για επίσκεψη Εμ. Μακρόν «Αξιοπιστία, Ανάπτυξη, Αλληλεγγύη οι αξίες...

Δήλωση Γιάννη Μανιάτη για επίσκεψη Εμ. Μακρόν «Αξιοπιστία, Ανάπτυξη, Αλληλεγγύη οι αξίες που καλούμεθα να υπηρετήσουμε για Ευρώπη και Ελλάδα»

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

«Η έλευση Μακρόν και το πολιτικό μανιφέστο που κατέθεσε χθες στην Πνύκα, είναι ύμνος στην ελευθερία, ωδή στη δημοκρατία και ανάληψη ευθύνης για την Ευρώπη του μέλλοντος, την Ευρώπη της ευημερίας. Ένας μεταρρυθμιστής κεντρώος, πρώην Υπουργός της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Γαλλίας.

Για μια Ευρώπη που επιστρέφει στην πολιτική αφήνοντας πίσω τον εθνολαϊκισμό, τη δημαγωγία, το νεποτισμό, την οικογενειοκρατία και την αφήγηση της χρεοκοπίας. Με πολιτικούς και πολιτικές, θεσμούς και διαδικασίες άμεσης και δημοκρατικής αντιπροσώπευσης των πολιτών βασισμένες στην ειλικρίνεια και την αξιοπιστία.

Για την Ευρώπη που πρέπει να ανταγωνιστεί παγκόσμια, να στηριχτεί στη νέα γνώση, να εμβαθύνει τη δημοκρατία της και να δώσει νέα πνοή στο κράτος Πρόνοιας και Αλληλεγγύης. Για την Ευρώπη του ενιαίου Ταμείου Απασχόλησης κι Επενδύσεων, του κοινού Υπουργού Οικονομικών και του Κοινοβουλίου της Ευρωζώνης.

Ήρθε η ώρα κι εμείς οι Έλληνες να δούμε την επόμενη μέρα της πατρίδας μας, το ρόλο της στην Ευρώπη. Αξιοπιστία, ανάπτυξη, αλληλεγγύη πρέπει να είναι οι προτεραιότητες και οι αξίες που υπηρετούμε σε ένα νέο σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μαζί, να προχωρήσουμε μπροστά».

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img