Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΔιεθνής Έκθεση Medtravel Expo 2018

Διεθνής Έκθεση Medtravel Expo 2018

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Μόσχα η διεθνής έκθεση Medtravel Expo 2018 στην οποία συμμετείχαν οι Med-Professionals εκπροσωπώντας εξαίρετους Έλληνες ιατρούς και πιστοποιημένες νοσοκομειακές δομές της χώρας.

Η πρόεδρος  του ομίλου των Med-Professionals δόκτωρ Κοινωνιολογίας κ. Ελένη Χόβρη λαμβάνοντας το λόγο, παρουσία εκατοντάδων παρευρισκομένων εκπροσώπων τουριστικών γραφείων με ειδίκευση στον ιατρικό τουρισμό, στελεχών θεσμικών φορέων, και οργανισμών του ρωσικού κράτους αναφέρθηκε εκτενώς στα πλεονεκτήματα του Greek Health tourism workshop με τίτλο «ο Ιπποκράτης σας καλεί 2» επισημαίνοντας «ότι κινήσεις όπως αυτή στην Ρωσία συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού Υγείας και ευεξίας της Ελλάδος αφού χιλιάδες  Ρώσοι επισκέπτες προτιμούν την  χώρα μας ως προορισμό υγείας και ευεξίας λόγω των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της σε επίπεδο κόστους  αλλά και  ποιότητας  παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών.»

Η όλη διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ της Ελλάδος, του Συνδέσμου tour operators Ρωσίας και της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Εταιρειών Ρωσίας και ήταν αφιερωμένη στο έτος Ελλάδος-Ρωσίας αποτελώντας μια συνέχεια της περσινής επιτυχημένης προσπάθειας με απώτερο στόχο την διασύνδεση Ρώσων διαμεσολαβητών υγείας με τον ιατρικό τουρισμό της χώρας μας.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης εκδήλωσης έντονο ήταν το ενδιαφέρον εισόδου ελληνικών κλινικών στην Ρωσική αγορά υγείας ενώ από ρωσικής πλευράς υπήρξε θετική ανταπόκριση στις ελληνικές ιατρικές υπηρεσίες που σχετίζονται με  τους κλάδους της οδοντιατρικής της καρδιολογίας και καρδιοχειρουργικής, της αντιμετώπισης του διαβήτη, της ορθοπαιδικής αποκατάστασης και αντιμετώπισης ορθοπαιδικών περιστατικών, της αντιμετώπισης αναπνευστικών προβλημάτων, της γυναικολογίας και εξωσωματικής, της δερματολογίας, της αλλεργιολογίας, της χειρουργικής, της νευροχειρουργικής αλλά και του τουρισμού ευεξίας και ομορφιάς.

Thanks for reading Hellenic News of America

Την αποστολή των Med-Professionals συνόδευσαν στο άκρως επιτυχημένο workshop της Μόσχας δύο εξαίρετοι Έλληνες ιατροί ο Περιοδοντολόγος κ. Πέτρος Δαμουλής και η Βιοπαθολόγος κ. Αλεξάνδρα Μαρίνη-Μαστρογιαννάκη, οι οποίοι περιέγραψαν αναλυτικά τις υπηρεσίες τους στους εκατοντάδες παρευρισκομένους, ενώ στο workshop της Μόσχας εκπροσωπήθηκαν από τους Med-Professionals η εταιρεία παροχής ιατρικής και ταξιδιωτικής βοήθειας με εξειδίκευση στις αεροδιακομιδές, Athens Assistance αλλά και οι εξής διακεκριμένοι Έλληνες ιατροί: ο ειδικός παθολόγος κ. Χαλκιάς Κωνσταντίνος, ο χειρουργός κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο ειδικός ιατρός ύπνου κ. Μερμίγκης Χαράλαμπος, η παθολόγος διαβητολόγος κ. Ηλιάδου Ελισάβετ, ο νευροχειρουργός κ. Κυρακόγγονας Παναγιώτης, ο φυσικοθεραπευτής κ. Θεοφάνης Μουντζούρης, ο καρδιοχειρουργός κ. Παντελιάδης Ιάκωβος, η γυναικολόγος κ. Αγγελίδου-Χαιρέτη Ειρήνη, ο ορθοπαιδικός κ. Αντωνογιαννάκης Εμμανουήλ, ο οφθαλμίατρος και Πρόεδρος Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής κι Αναίμακτης Χειρουργικής κ. Τσιούμας Σωτήριος, η ιατρός Laser κ. Σπυράντη Μαρίνα, ο ορθοπαιδικός χειρουργός κ. Κωστόπουλος Δημήτριος,  ο ορθοπαιδικός χειρουργός κ. Βασταρδής Γεώργιος, ο οδοντίατρος κ. Κρομμύδας Μάριος, ο νευροχειρουργός κ. Δημογέροντας Γεώργιος, ο ορθοπαιδικός χειρουργός κ. Νικολόπουλος Δημήτριος, ο αλλεργιολόγος κ. Χρυσουλάκης Σπυρίδων, ο νευροχειρουργός κ. Παυλίδης Γεώργιος και ο αιματολόγος κ. Αναγνώστου Γεώργιος.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η ένωση πρακτόρων ιατρικού τουρισμού που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της Γεβγκένι Τσερνικόφ και το κέντρο αεροδιαστημικής ιατρικής ενώ παρόντες  στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης spa Ρωσίας καθηγητής Αλεξάντερ Ραζούμοφ, η Ένωση Κλινικών Αποκατάστασης Ρωσίας, ο Vice President του Russian Healthcare Travel Counsil Valeriy BUYANOY στον τομέα της αποκατάστασης ο Dmitry Poskonnyy Deputy Chairman of the development Board του Association of clinical rehabilitation, η κ. Κaplima Olga υπεύθυνη των Travel MedSpa, ο κ. Sam Awad, Managing Director των GMTP(Greek Med Top Partners), η γενική πρόξενος της Ελλάδος στην Ρωσία Ελένη Βακάλη, δεκάδες ξενοδοχεία μέσα στα οποία ξεχώρισαν το Πόρτο Καρράς με τις υπηρεσίες Elxis Spa και το THERMAE SYLLA SPA Wellness Hotel.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μέρος της ρωσικής αγοράς που σχετίζεται με τον τομέα του ιατρικού τουρισμού απαριθμεί 300.000 περίπου τουρίστες με μέση ετήσια αύξηση της τάξεως του 20%, ενώ σημειώνουμε ότι οι διεθνείς ασθενείς του ιατρικού τουρισμού έχουν ένα μέσο όρο δαπάνης, 4.000 δολάρια, στοιχείο το οποίο καθιστά τον Τουρισμό Υγείας κι Ευεξίας στην Ελλάδα άκρως ελκυστικό για Ρώσους επισκέπτες λόγω του συνδυασμού χαμηλού κόστους με ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img