Ελάτε να διασκεδάσετε και να ενισχύσετε Ορφανοτροφεία και Γηροκομεία στην πατρίδα. Στόχος μας η ενίσχυση των ευπαθών κοινωφελών οργανισμών στην Ηπειρο αυτή την φορά  

Από ότι γνωρίζετε, η εκτέλεση του εκχειρήματος οχι μιάς αλλά τριών εκδηλώσεων είναι αρκετά δύσκολη, αλλά δεν κάνουμε πίσω. Μοιραζόμαστε τους φίλους και χορηγούς μας για τον κοινό σκοπό. Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε και να ενισχύσετε τον καλό σκοπό.
Ας είναι λοιπόν καλά οι φίλοι μας που πλαισιώνουν τις επιτροπές στην Νέα Υόρκη, με επικεφαλή την Χρυσούλα Ζηκοπούλου, στην Φιλαδέλφεια τον καθηγητή Γιάννη Λάμπρη, και την Βαλτιμώρη Ουάσιγκτον την κ. Πίτσα Μπαλομά. Καί στις τρείς πόλεις έχουμε πολύ καλές ομάδες και είμαι ιδιαίτερα περίφανος για αυτό.
Τους ευχαριστώ όλους απο καρδιάς που απο την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την ιδέα με πρωτεργάτες τους Ηπειρώτες καλλιτέχνες Γιώργο Ράμπο, Σταυρο Θεωδόρου, Γιώργο Μπεζάνη, Χρήστο Νάτση, Χρήστο Χαλιγιάννη που προσφέρονται αφιλοκερδώς για τρείς μέρες να διασκεδάσουν τους Ηπειρώτες και τους φίλου των και να συνεισφέρουν για τον καλο σκοπό. Ο Σάββας Σιάτρας ερχεται απο την Ελλάδα.
Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη αλλά ευελπιστούμε όλοι να ευαισθητοποιουν τώρα με τις Αγιες μέρες που πλησιάζουν και να συνδράμουν με τον τρόπο τους ο καθένας.
Με εκτίμηση και για την δική σου προσφορά,

 

Καλές Γιορτές σε όλους,
Υγεία και ευτυχία
Εκ μέρους όλων στις Επιτροπές
Παύλος Κοτρότσιος
ΥΓ   Φωτό απο την πρόσφατη συνάντηση της Επιτροπής στην Βαλτιμώρη για την εκτέλεση και τις λεπρτομέρειες της εκδήλωσης στις 17 Ιανουρίου, 2016 στο Ικαρος.