Οι φυσικές ουσίες μεταφέρουν την πληροφορία ώστε να ενεργοποιηθούν οι αυτορρυθμιστικοί μηχανισμοί που θα αποκαταστήσουν την ενδοκυττάρια λειτουργία.
Παράλληλα, μεταφέρουν ενέργεια (σπαγγειρικά), που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων, γεγονός απολύτως απαραίτητο για τους αδύναμους οργανισμούς (ασθενείς, ηλικιωμένοι)
Επεμβαίνοντας στον «μαγικό» κόσμο της Matrix
Το πώς μπορεί ένας γιατρός, και κατ’ επέκταση ένας ασθενής, να παρέμβει στον οργανισμό του, ώστε αυτός να αποκατασταθεί και να αποκτήσει καλή λειτουργία (φυσιορρύθμιση και ομοιοστασία), είναι εκπληκτικό…
Ας δούμε μερικά πράγματα για τη «μαγεία» των κυττάρων, για το πώς δέχονται υγιείς ή νοσογόνες πληροφορίες μέσα από ένα καθοριστικό περιβάλλον (εξωκυττάριος χώρος) και πώς μπορούν να μεταμορφωθούν εκπληρώνοντας στο ακέραιο το καθήκον τους.
Τι είναι η Matrix;
Η Matrix είναι συνδετικός ιστός και εξωκυττάριο υγρό που περικλείει όλα τα κύτταρα και τα όργανα του οργανισμού. Αποτελεί στόχο για όλα τα είδη stress (φυσικό, χημικό, ηλεκτρομαγνητικό και ψυχολογικό στρες) και παίζει τεράστιο ρόλο στη διατήρηση της καλής λειτουργίας (ομοιοστασίας) του Ψυχο-Νευρο-Ενδροκρινο-Ανοσολογικού συστήματος ή P.N.E.I.
Πώς μεταφέρονται οι πληροφορίες προς τα κύτταρα προκειμένου να επιτελέσουν το σκοπό τους;
Μέσω του εξωκυττάριου υγρού και άρα της Matrix.
Πού βασίζεται η Φυσιορρύθμιση;
Στην αποτοξίνωση και στη ρύθμιση των λειτουργιών της matrix. Δηλαδή:
Στον καθορισμό της νοσογόνου πληροφορίας στον εξωκυττάριο χώρο
Στην αποτοξίνωση του εξωκυττάριου χώρου από κάθε νοσογόνο πληροφορία, αποκαθιστώντας έτσι την ικανότητά του να μεταφέρει πληροφορίες
Στη ρύθμιση της ποσότητας, της κινητικότητας και του είδους των πληροφοριών που πλέον θα μεταφέρει σε κάθε κύτταρο του οργανισμού ο εξωκυττάριος χώρος.
Λέμε… «να ρυθμίσει τις λειτουργίες της Μatrix». Πώς μπορεί να το κάνει η Φυσιορρύθμιση και με τι μέσα;
Με τη βοήθεια κάποιων φυσικών ουσιών, παίρνοντας υπόψη πως κάθε ουσία έχει ένα συγκεκριμένο εύρος φυσιολογικών συγκεντρώσεων (άρα μπορεί να τροποποιηθεί η δοσολογία ώστε να επιτευχθούν οι φυσιολογικές συγκεντρώσεις), εντός του οποίου μπορεί να διεκπεραιώσει με επιτυχία ένα ρυθμιστικό αποτέλεσμα.
Ο αριθμός των μορίων της ουσίας θα πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένη αναλογία με συγκεκριμένο αριθμό υποδοχέων στα κύτταρα-στόχους (τους υποδοχείς που είναι διαθέσιμοι κάθε φορά ώστε να δεχτούν τα επικοινωνιακά μόρια).
Τι διαπιστώθηκε;
Πως η φυσιολογική συγκέντρωση στην οποία απαντάμε όλα τα επικοινωνιακά μόρια στο πλάσμα και τους ιστούς, βρίσκεται πολύ κοντά στις χαμηλές προς μέσες συγκεντρώσεις που χρησιμοποιούνται στην ομοιοπαθητική, στα σύμπλοκα δυναμοποιημένα ρυθμιστικά σκευάσματα. Η βιολογική τους αποτελεσματικότητα είναι επακόλουθο της φυσιολογικής τους συγκέντρωσης.
Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, συγκεκριμένες συγκεντρώσεις μορίων σε χαμηλές δόσεις (με τη χρήση ομοιοπαθητικών δυναμοποιημένων ουσιών), επιτυγχάνουμε να ρυθμίσουμε την ισορροπία, με συνέπεια τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα των υποδοχέων στα κύτταρα- στόχους και τη δυνατότητα να μειώσουμε τις δόσεις των σύνθετων βιολογικών σκευασμάτων και να ελαχιστοποιήσουμε τις όποιες παρενέργειες θα μπορούσαν να εμφανιστούν.
Δηλαδή, οι ομοιοπαθητικά δυναμοποιημένες ουσίες είναι ικανές να μεταφέρουν την πληροφορία στο σύστημα, ώστε αυτό να ενεργοποιήσει αυτορρυθμιστικούς μηχανισμούς που θα αποκαταστήσουν την ενδοκυττάρια λειτουργία.
Παράλληλα, όμως, οι συγκεκριμένες φυσικές ουσίες μεταφέρουν και ενέργεια (σπαγγειρικά), που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων, γεγονός απολύτως απαραίτητο για τους αδύναμους οργανισμούς (ασθενείς, ηλικιωμένοι) αλλά ακόμη και για τους υγιείς.
Από τη στιγμή που θα εισαχθούν στο ανθρώπινο σώμα οι ομοιοπαθητικά δυναμοποιημένες μικρο-δόσεις από ορμόνες και νευροδιαβιβαστές, στην ίδια πάντα συγκέντρωση όπως και στο φυσιολογικό περιβάλλον του οργανισμού – μαζί με επιλεγμένα ομοιοπαθητικά σκευάσματα (φυτικής, ορυκτής και ζωικής προέλευσης) είναι ικανές να ελαττώσουν, να ρυθμίσουν και να διεγείρουν την αντιδραστικότητα των τριών κυρίων ανθρώπινων συστημάτων (νευρικό, ανοσοποιητικό και ενδοκρινικό- P.N.E.I.).
Τα επαναφέρουν στο φυσιολογικό λειτουργικό τους εύρος, χωρίς να καταπιέζουν ή να αναστέλλουν βιολογικές αντιδράσεις.
Ανέκδοτο: Πώς πάει η δουλειά;
ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ …
Οταν και τα γραπτά πετούν…
Οταν και τα γραπτά πετούν…
Αρχαίος Πολιτισμός
ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Η Ιστορία του Ιπτάμενου Έλληνα Μια Ελληνική Οδύσσεια και ένα Αμερικανικό Όνειρο
Ο μεθυσμένος οδηγός είναι ανασφάλιστος
Δημοσιεύουμε μια πραγματική έκθεση ενός μαθητή του Δημοτικού. Την έδωσε ή ίδια ή μητέρα του
Το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Ελληνικής Συμπαράστασης Hellenic Relief στην συνεδρία του στις 10 Μαΐου 2014, εξέλεξε τον κ. Αναστάσιο (Τάσο) Φιλιππάκο, ως νέο μέλος του.
«Άτυπο Συμβόλαιο Τιμής για την Ελληνομάθεια» Θα το κάνουμε; Του Παύλου Κοτρότσιου
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Πάσχος Μανδραβέλης Σε καβγά να βρισκόμαστε
Πάσχος Μανδραβέλης Μελανό κεφάλαιο της Μεταπολίτευσης;
Ικαρία: Dolce far niente
Προθεσμία για αποζημίωση σε αυτοκινητικό ατύχημα
Πραγματοποιήθηκε το 66ο συνέδριο της Παλλακωνικής στο Σικάγο
Θέμα: Επικίνδυνες αποκλίσεις εις βάρος της ΕΕΜ στη διαδικασία εδαφικής και διοικητικής μεταρρύθμισης της Αλβανικής επικράτειας.
Μεγάλη αμερικανική εφημερίδα λέει στο ΔΝΤ να ζητήσει συγνώμη από την Ελλάδα!