Saturday, July 27, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityEventsΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

Οι εκδηλώσεις αγάπης με τις οποίες οι απανταχού ομογενείς υποδέχονται την έκδοση της εφημερίδας μας “The Hellenic News of America” για 30η συνεχή χρονιά, είναι πραγματικά συγκινητικές και μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την επίμονη προσπάθεια. Η εδραίωση αλλά κυρίως η επιτυχία της εφημερίδας μας, δεν εξαρτάται αποκλειστικά  και μόνο από τις δικές μας προσπάθειες αλλά βασίζεται σημαντικά στην δική σας συμμετοχή. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας καλέσουμε για ακόμη μια φορά να συμβάλλεται στην συνδιαμόρφωση της αλήθειας του ελληνισμού, στέλνοντας προτάσεις, παρατηρήσεις καθώς επίσης και τη εποικοδομητική σας κριτική επί της ύλης ή της επιλεγόμενης θεματικής.

Ιδιαίτερα, η εκδοτική ομάδα της εφημερίδας “The Hellenic News of America”, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες και αρθρογράφους, τους υποστηρικτές, διαφημιζόμενους και συνδρομητές μας, χορηγούς και να υπενθυμίσει ότι ως μέσο έκφρασης του Ελληνισμού της Αμερικής εξαρτόμαστε σημαντικά από την δική σας συμμετοχή και προσφορά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με εσάς στο πλάι μας, θα κατορθώσουμε να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε θετικά στην αμερόληπτη πληροφόρηση, την ψυχαγωγία, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με κύριο πάντα άξονα την διατήρηση και διαφύλαξη της Ελληνικής μας γλώσσας και ταυτότητας καθώς και της πολιτιστικής κληρονομίας.

Στην συγκυρία του εύπεπτου, του εικονικού και του ευκαιριακού, στη συγκυρία που η γλώσσα των κοινωνικών δικτύων κατακλύζει τους πάντες, η είδηση περνά και χάνεται. Σε αυτή τη συγκυρία, το να επιμένεις στο «ταμπλόιντ» και να παλεύεις να μεγαλώνεις το «τιράζ» μέσω συνδρομών, είναι σαν να αρχειοθετείς σε τεύχη “Εγκυκλοπαίδειάς του Ελληνισμού” την ζώσα πραγματικότητα, τις δράσεις και τα έργα των επιφανών ομογενών, εδώ στην άλλη άκρη της γης. Είναι σαν να μοιράζεις ένα ντοκουμέντο, μια απτή απόδειξη περάσματος του Ελληνισμού, που μάχεται, διεκδικεί, προσφέρει και τελικά κομίζει γλαύκες για την ιδιαιτερότητά του ως γένος για την βαριά ιστορία αλλά και τις διακρίσεις, παρά την Οδύσσεια του.

Η εφημερίδα μας είναι ο γόνος μας! Ο γιος και η κόρη που μαζί αναθρέψαμε, το παιδί που μεγάλωσε και μας κάνει περήφανους! Το παιδί που έγινε αξιοζήλευτο μέλος της πολυπολιτισμικής μας κοινωνίας σεβόμενο τις παραδόσεις και τις παρακαταθήκες που του κληροδοτήσαμε. Ας μην το αφήσουμε τώρα στα τριάντα του να πορευτεί δίχως τις πλάτες μας, δίχως τις έννοιες και του φιλότιμου της ομογένειας που παραδοσιακά μας διέπουν, δίχως τις αξίες και το ήθος που πραγματικά μας κάνουν και ξεχωρίζουμε παγκόσμια.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Με σεβασμό και εκτίμηση,

 

Παύλος Κοτρότσιος, ΜΒΑ

ΕκδότηςΔιευθυντήςHellenic News of America

[email protected]

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img

Από 39 Ευρώ

spot_img