Ο Κτίτων Γκιόκας σχολιάζει τις εκλογές..

Το παρακατω ειναι ενα συνοπτικο σχολιο που κατα τη γνωμη μου λεει ολη την αληθεια για το τι συμβαινει στην Ελλαδα.
Σχολιαζει τον υποψυφιο “βολευτη” Ηλια Λιβανη τον πατερα του και τον περιγυρο του. Τετοια πρεπει να γραφονται για το Ελλαδικο προβλημα και οχι “επικαλυπτικα” και “βολευτικα” αρθρα που συνιθιζονται απο “διαννοουμενους” ολων των ιδεολογιων.
Η σωστη πραξη φερνει αποτελεσματα, ακομη και με μερικα λαθη και οχι το λογια, προφορικα ή γραπτα.

Χαιρετισμους
Κριτων Γκιοκας

<<Καταπληκτικό! Λες και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το ’09 δεν ήταν λαοπρόβλητη, λες κι ο Τσίπρας είναι περισσότερο πατριώτης και καλύτερος διαπραγματευτής, κι ας μην ξέρουμε απολύτως τίποτε για το τι ικανότητες έχουν οι τωρινοί “σύντροφοι” του Ηλία Λιβάνη, μια και απείχαν πάντα από κάθε προσπάθεια που γίνονταν, και απέρριπταν κάθε κάλεσμα για συνεννόηση.

Μερικοί, σαν τον Αντώνη Λιβάνη, προσπαθούν να εξηγήσουν την προσωπική τους προτίμηση με επιχείρημα … τις προσδοκίες τους. Αλλά αυτό είναι απλώς λήψη του ζητουμένου, δεν είναι επιχείρημα. Επίσης δεν μας λέει, τι ακριβώς θα τρώει ο λαός, όταν στηρίζει την “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση, όσο αυτή θα κάνει το ακατόρθωτο, δηλαδή τη διαπραγμάτευση, ούτε τι θα γίνει όταν οι άλλοι δεν χάψουν τη μπλόφα. Όλη η φαντασία σταματάει στη διαπραγμάτευση, δηλαδή στην ίδια εξάρτηση, αλλά αυτή τη φορά από άλλη μια “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση. Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις, και πολλή εθνική συγκίνηση στην περίπτωσή μας, αλλά λείπουν οι αριθμοί, οι εξηγήσεις, τα σχέδια. Κι ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος, κι όταν δεν έχεις να τον πληρώσεις, στην καλύτερη περίπτωση, καταπίνεις το “λαοπρόβλητο” και πλένεις τα πιάτα των άλλων.

Φυσικά κρίνει και την αναφορά στον πατέρα του απαραίτητη, για να μας εξηγήσει ποιος είναι ο ίδιος.>>
https://www.tanea.gr/news/politics/article/5197756/hl-libanhs-oi-oikogeneiakes-moy-sxeseis-me-ton-giwrgo-papandreoy-einai-gnwstes-alla-diaforopoihthhka-eksarxhs-otan-ypegrapse-to-mnhmonio/