«Ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός ‘Σίγμα’ στους δέκτες του New Greek TV»

 

To New Greek TV, στην προσπάθεια να προσφέρει υψηλής ποιότητας τηλεοπτικές υπηρεσίες στους Έλληνες ομογενείς των ΗΠΑ και του Καναδά, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι μετά το Σταρ, το Έψιλον και το Action24, εντάσσεται στο καθημερινό πρόγραμμα αναμετάδοσης και ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός «Σίγμα», σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουμε περισσότερο και το Κυπριακό Ομογενειακό τηλεοπτικό κοινό μας.

Η πρώτη μετάδοση πραγματοποιήθηκε Δεκέμβριο 27, 2015, Κυριακή και ώρα 22:00, με τη νέα βραδινή ψυχαγωγική, μουσική εκπομπή «Παραδοσιακή βραδιά», με οικοδέσποινα τη Βασιλική Χατζηαδάμου. Πρόκειται για μια εκπομπή γεμάτη απο τη μαγεία και την ποιητικότητα της μουσικής παράδοσης της Κύπρου και όχι μόνο, που προσφέρει έναν πλούσιο συνδυασμό από παραδοσιακούς χορούς με φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, κυπριακά τραγούδια και λαϊκούς ποιητές, με μόνιμους συνεργάτες τους Μιχάλη Χ’ Μιχαήλ και Σάββα Στεφάνου. Η ιστορία του τραγουδιού, οι συντελεστές, οι δεξιότητες, οι χοροί, τα μουσικά όργανα, τα έθιμα, ο πολιτισμός, η εκφραστικότητα της μουσικής κληρονομιάς, το τότε και το τώρα, σε ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση.

Η κυπριακή εκπομπή «Παραδοσιακή βραδιά» θα προβάλεται στους δέκτες του New Greek TV εβδομαδιαία κάθε Κυριακή στις 22:00.

Astoria, December 2, 2016   

Με την παράκληση για δημοσίευση ή μετάδοση