Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΠλούσια Ελλάδα Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Πλούσια Ελλάδα Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

Πλούσια Ελλάδα Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Μα για τί μιλάμε; Ενα κράτος χρεωκοπημένο είναι πλούσιο; Μάλιστα, η Ελλάδα έχει τους πιο εργατικούς και επιτυχημένους Ομογενείς, ευφυείς Ελλαδίτες νέους πετυχημένους στις επιστήμες, απεριόριστα κοιτάσματα χρυσού, λιγνίτη, και φυσικού αερίου, και δισεκατομμύρια ευρώ Ελλήνων καταχραστών δημοσίου σε ξένες τράπεζες. Τι χρειάζεται για να μπή το Ελληνικό κράτος στη σειρά; Ελληνες πατριώτες, άφθαρτους και τεχνοκράτες πολιτικούς με ανοιχτά μυαλά που θα εκμεταλλευθούν αξιοκρατικά το έμψυχο και ορυκτό πλούτο της χώρας και το Παγκόσμιο Ελληνισμό! Μόνο έτσι θα εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός τους ηγέτες του και θα πληρώσει φόρους που αντι στίς ασύδοτες καταθέσεις του εξωτερικού θα πάνε για νέες θέσεις εργασίας σε αναπτυξιακά έργα. Ο μονόδρομος παίρνω δανεικά και πληρώνω δανεικά οδήγησε στη συρρίκνωση της οικονομίας και τη τεράστια ανεργία και δεινοπάθεια.

Ο άλλος δρόμος είναι δηλώνω χρεοκοπία, διαγράφω το μνημόνιο, ξεκινάω ξανά και ζώ με λιγότερα υλικά αγαθά αλλά εξουσιάζω τον εαυτό μου, απλουστεύω το επενδυτικό κλίμα, και συνεργάζομαι με εταιρείες για να βγάλω λεφτά γρήγορα απο τουρισμό και ορυκτό πλούτο και να βάλω βάσεις σε νέες τεχνολογίες. Και θα χάσουν οι ξένοι επενδυτές και θα εξευτελισθούμε διεθνώς; Οχι, γιατι οι ξένοι θα κάνουν αυτό που αδυνατεί να κάνει η Ελληνική δικαιοσύνη. Θα κατασχέσουν τις Ελλαδικές καταθέσεις στις ξένες τράπεζες και θα πληρωθούν αδρά! Μα χρειάζονται καταξιωμένοι άνθρωποι να κυβερνήσουν. Αυτοί οι άφθαρτοι άνθρωποι είναι εδώ μπροστά μας, υπερήφανα παιδιά της Ομογένειας με ήθος και γνώσεις που ενωμένοι θα σταθούν μπροστά στους ξένους επενδυτές και θα πετύχουν τις πιο συμφέρουσες συμβάσεις με γνώμονα το καλό του Ελληνικού λαού. Συσπειρωθείτε Ομογένεια. Η ώρα της τελικής αναμέτρησης πλησιάζει και να μας βρεί έτοιμους με την εναλλακτική λύση. Ζήτω το Εθνος!

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Μέ πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Συμβούλιο Ελληνικής Αναγέννησης (Σ.Ε.Α.)

Δρ. Σπύρος Ηλία Μεζίτης

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img