Wednesday, May 1, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-...

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΗΠΑ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Με ηχηρά ονόματα από πολλούς κλάδους της οικονομίας, με ένα δυναμικό πρόγραμμα, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες, χορηγούς και εκθέτες που ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για το 2023 αλλά και με νέα προγράμματα και ιδέες, η μεγάλη επιχειρηματική – εμπορική συνάντηση για την 32η διοργάνωση της Hermes Expo βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις 14 Ιουνίου, 2023.

Οι προετοιμασίες της ομάδας διοργάνωσης της έκθεσης Ερμής είναι πυρετώδεις. Όλες οι προσπάθειες μας αποσκοπούν στην διασφάλιση μιας εξαιρετικής εμπειρίας διασύνδεσης επιχειρήσεων και επιχειρηματιών στην Αμερική.

ΦΩΤΟ: Hermes Expo

Προσβλέπουμε στην επέκταση και συνεχή αναδόμηση ενός παραγωγικού φόρουμ δικτύωσης επιχειρήσεων, οργανισμών, Φορέων και ελεύθερων επαγγελματιών που θα βρεθούν στο Grand Marquis, Old Bridge NJ στις 14 Ιουνιου , 2023 για να Εκθέσουν προϊόντα με Ελληνικές γεύσεις και τις υπηρεσίες τους (όπως Τράπεζες, Κομπιούτερς, Ασφαλιστικοί οργανισμοί, τρόφιμα και ποτά, εργοστασια παραγωγής και διανομείς, εισαγωγείς, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τουριστικές και πολιτιστικές υπηρεσίες, νομικές υπηρεσίες, εισαγωγείς και διανομείς κρασιών, αλλά και τουριστικά – επενδυτικά πρότζεκτ), και να συνάψουν επιχειρηματικές συμφωνίες και συνεργασίες. Σκοπός μας είναι το άνοιγμα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε νέες αγορές, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους και η περαιτέρω ανάπτυξη τους στην μεγάλη αγορά των ΗΠΑ αξιοποιώντας όλες τις πλατφόρμες που έχουμε αναπτύξει, αλλά και τις στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίες μας όλα αυτά τα χρόνια.

H κάθε δική σας συμμετοχή, θα συντελέσει στην επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη οικονομικών συνεργασιών μεταξύ ομογενών και φιλελλήνων επιχειρηματιών και επαγγελματιών αλλά και σε όσους από την Ελλάδα επιθυμούν να δειγματίσουν τα προϊόντα τους και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς, δήλωσε ο Παύλος Κοτρότσιος, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Hermes Expo.

ΦΩΤΟ: Hermes Expo

Για πάνω από 31 χρόνια η Έκθεση “Ερμής” λειτουργεί σαν ένας “βατήρας” για ελληνικές, ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές επιχειρήσεις και Φορείς (Περιφέρειες, Δήμους, Επιμελητήρια, Αναπτυξιακές, ομίλους, Κοινοπραξίες και Συνεταιρισμοί) που θέλουν να δημιουργήσουν νέους οικονομικούς δεσμούς με την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στο διευρυμένο δίκτυο που δημιουργήσαμε από το 1992. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία – θεσμό, που συμβάλλει στην ανάδειξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, με στόχο οι Έλληνες επιχειρηματίες να ανοίξουν τα φτερά τους και να τους δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να δραστηριοποιηθούν μέσω οικονομικών συνεργασιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, χρησιμοποιώντας την επιχειρηματική ομογένεια σαν βατήρα.

Thanks for reading Hellenic News of America

Η 32η Hermes Expo θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, 2023 σε συνεργασία με τις τοπικές Αμερικανικες Αρχές, τον Δήμο και την ομάδα οικονομικής ανάπτυξης του Old Bridge στο Νιου Τζέρσι, Περιφερειακούς, Πολιτειακούς Φορείς και Επιμελητήρια, επιχειρησεις αλλά και επαγγελματιες.

ΦΩΤΟ: Hermes Expo

Γνωρίζοντας την πολύ ισχυρή παρουσία των Ομογενών στις ΗΠΑ και των Φιλελλήνων Αμερικανών, σας απευθύνουμε Πρόσκληση για ενεργό συμμετοχή και σας περιμένουμε στην Έκθεση, η οποία εκτός των άλλων αποτελεί και ένα εξαιρετικά σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός για ολόκληρη την Ελληνική Ομογένεια και τους Φιλέλληνες ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που από B2C αναδείχθηκε σε B2B εστιάζοντας την προσοχή, στους Εκθέτες και επιλεκτικούς επιχειρηματικούς επισκέπτες αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις δικτύωσης (Συνέδρια, Ομιλίες και παρουσιάσεις προϊόντων, γευσιγνωσίες, επίσημο Δείπνο και αναγνώριση διακρίσεων) προσφέροντας ευκαιρίες συζητήσεων και τη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών συνεργασίας.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην Έκθεση Hermes Expo μέχρι 30 Απριλίου, 2023 για να έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης.

ΦΩΤΟ: Hermes Expo

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.hermesexpo.com

ABOUT HERMES EXPO: Founded in 1992 as a B2C expo, Hermes Expo has evolved into a unique boutique networking platform that brings together businesses and professionals from various backgrounds and industries looking to expand their network in the American marketplace. Hermes Expo is a premier Greek American B2B Networking Expo for American and Greek businesses. For more information visit www.hermesexpo.com

ΦΩΤΟ: Hermes Expo

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img