Thursday, June 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΕξαφάνιση-μυστήριο Αμερικανού τουρίστα στο Μαθράκι των Διαπόντιων Νήσων

Εξαφάνιση-μυστήριο Αμερικανού τουρίστα στο Μαθράκι των Διαπόντιων Νήσων

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός Αμερικανού τουρίστα, ηλικίας 70 ετών από το νησί Μαθράκι του συμπλέγματος των Διαπόντιων Νήσων, τα οποία βρίσκονται ΒΔ της Κέρκυρας. Η δήλωση εξαφάνισης έγινε χθες το απόγευμα από φίλο του Ελληνοαμερικανό, με καταγωγή από το Μαθράκι, ο οποίος τον φιλοξενούσε στο νησί.

Ο αγνοούμενος έφτασε πριν από 10 ημέρες στο Μαθράκι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Μαθρακίου, Σπύρο Αργυρό, ο οποίος λέει, πως τον είδε στο καφενείο την περασμένη Τρίτη το βράδυ, να κάθεται με δύο τουρίστριες, οι οποίες έχουν φύγει από το νησί.

Στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του εκτός από το διαβατήριό του, σύμφωνα με τον κ. Αργυρό.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής δεν μπορούν να φτάσουν στο νησί για έρευνες, λόγω ισχυρών βορειάδων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img