Wednesday, May 1, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΗ Hellenic News of America στο εορταστικό φιλανθρωπικό γκαλά του Ronald McDonald...

Η Hellenic News of America στο εορταστικό φιλανθρωπικό γκαλά του Ronald McDonald House της Νέας Υόρκης

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Του Φώτη Καλιαμπάκου – Special to the Hellenic News of America

Με μεγάλη συμμετοχή στην κατάμεστη πολυτελή αίθουσα του New York Athletic Club στην καρδιά του Μανχάταν, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά του ελληνικού τμήματος του Ronald McDonald House της Νέας Υόρκης. Η οργάνωση, η οποία έχει βοηθήσει τα 45 χρόνια της ύπαρξής της περισσότερα από 10.000 παιδιά και τις οικογένειές τους στη μάχη με την επάρατο νόσο καλεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή τους φίλους και υποστηρικτές τους σε μια γιορτινή εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας επίσης διατίθενται για τους σκοπούς της. Στην εκδήλωση μίλησαν για τους σκοπούς του ιδρύματος, ευχαριστώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξή τους η πρόεδρος του ιδρύματος Ruth Browne, η αντιπρόεδρος του ελληνικού τμήματος της οργάνωσης Βασιλική Ρέντα – Σακκά, και η Σπυριδούλα Κατέχη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η οργάνωση τιμά σημαντικές προσωπικότητες της ομογένειας για το φιλανθρωπικό τους έργο. Φέτος τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ALMA Bank Michael Psyllos και  ο, επίσης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Linon Home Décor Demetrios Ziozis. Το βραβείο Niki Sideris Legacy Award απονεμήθηκε στον Σπύρο Μαλιάγκρο και την σύζυγό του Μαρκέλλα για την προσφορά 60.000 δολαρίων στο ομώνυμο πρόγραμμα της οργάνωσης.

rondald-mcdonald-greek-division-leadership-100-john-catsΤην προσευχή έκανε ο Επίσκοπος Ναζιανζού Αθηναγόρας, ο οποίος μετέφερε επίσης και το μήνυμα του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Δημήτρης Παπαγεωργίου και πλήθος διακεκριμένων ομογενών, ανάμεσά τους ο Τζον Κατσιματίδης με τη σύζυγό του Μάργκο, η Νάνσυ Παπαϊωάννου, ο Φίλιπ Κρίστοφερ, οι επικεφαλής της HACC Άθας Ιωάννου και η εκτελεστική διευθύντρια Αλεξάνδρα Μητσάκη.

rondald-mcdonald-greek-division-leadership-100-john-cats
Jim Ziozis with his family

Το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβε η Cyprus New York Productions υπό τη διεύθυνση του Φύτου Στράτη, με τη συμμετοχή των Δημήτρη Μιχαήλ, Αγγελικής Ψώνη, Αριάδνης Άννα, και Μαρκ Ράιαν Άντερσον καθώς και της βιολονίστας Ραφαηλίας Καψοκαβάδη.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img