Wednesday, May 1, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΙωάννινα: Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Ήπειρο, στο επίκεντρο της συνάντησης του...

Ιωάννινα: Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Ήπειρο, στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Ηπείρου και του γγ του ΕΟΤ

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Την διαβεβαίωση ότι ο ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού θα στηρίξουν τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, της Περιφέρειας Ηπείρου και των επαγγελματιών της περιοχής, όσον αφορά τη δυνατότητα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης των Ιωαννίνων με τη Γερμανία, αλλά και το Ηράκλειο της Κρήτης, έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, κατά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Την συνάντηση απασχόλησαν τα σημαντικά έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ηπείρου. Ο γενικός γραμματέας επισήμανε μεταξύ άλλων, πως τα τελευταία χρόνια και λόγω των έργων που γίνονται από την περιφέρεια και το κεντρικό κράτος, η περιοχή έχει μια αύξηση στον ποιοτικό τουρισμό καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με τεράστια προοπτική στην κατεύθυνση αυτή.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης ευχαρίστησε τον κ. Φραγκάκη για την επίσκεψή του, υπογραμμίζοντας την μεταξύ τους πολύ καλή συνεργασία. «Η περιοχή μας πάει πολύ καλά και στον ποιοτικό τουρισμό, όπως διαβάζουμε όλοι μας», ανέφερε ο περιφερειάρχης, ενημερώνοντας ότι μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η γραμμή Γιάννενα- Τελ Αβίβ, για την οποία η περιφέρεια συνδράμει για τη διαφήμισή της, όπως και οι αεροπορικές συνδέσεις Γερμανία-Ιωάννινα και Ιωάννινα- Ηράκλειο, με στόχο την προώθηση της Ηπείρου, ως τόπο προορισμού και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. «Αναφερθήκαμε και σε αδυναμίες μας, για τις οποίες ζητήσαμε τη συμπαράσταση του κ. γενικού για να πάμε ακόμη καλύτερα», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img