Friday, May 3, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΚύπρος: Οι ΗΠΑ «καταδικάζουν απερίφραστα» την επίθεση εναντίον προσωπικού της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην...

Κύπρος: Οι ΗΠΑ «καταδικάζουν απερίφραστα» την επίθεση εναντίον προσωπικού της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Πύλα (Στέιτ Ντιπάρτμεντ)

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Στην έντονη καταδίκη των τουρκοκυπριακών ενεργειών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη νεκρή Ζώνη της Πύλας προχώρησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών τόνισε ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Κύπρο.

«Καταδικάζουμε (ως ΗΠΑ) απερίφραστα την επίθεση στο προσωπικό της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και στα οχήματα του ΟΗΕ στην Πύλα/Σωρό και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση. Η Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) διαδραματίζει κρίσιμο σταθεροποιητικό ρόλο και είναι ζωτικής σημασίας να είναι σε θέση να εκπληρώσει την αποστολή της, όπως της έχει ανατεθεί από το ΣΑ του ΟΗΕ, ώστε να είναι σε θέση να συνεργαστεί με τους ενδιαφερόμενους φορείς στην Κύπρο για να δημιουργήσει τον πολιτικό χώρο για μια μόνιμη συμφωνία διευθέτησης που θα βασίζεται στα ψηφίσματα του ΣΑ του ΟΗΕ», ανάφερε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img