spot_img
Thursday, September 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
spot_img
In GreekΣυνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Πρόεδρο του οργανισμού Hermes Expo International

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον Πρόεδρο του οργανισμού Hermes Expo International

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Επίσκεψη στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Hermes Expo International Παύλος Κοτρότσιος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Δημητρη Τσέτσιλα και του Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, πρώην Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Στρατηγός κ. Ηλίας Λεοντάρης και συζήτησαν την πρόσφατη συμμετοχή-προσέγγιση της Περιφέρειας στην Έκθεση “Ερμής”.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην πρόσφατη συμμετοχή της στην Έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στο Νιου Τζέρσι των Η.Π.Α. Προς αυτή την κατεύθυνση συζητήθηκαν τρόποι για περαιτέρω συνεργασία, ώστε ο Οργανισμός “ΕΡΜΗΣ” να αποτελέσει το βατήρα για επιχειρήσεις της Θεσσαλίας που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Αμερικανική αγορά.

Ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε το ενδιαφέρον του για την εξωστρέφεια και προώθηση όλων των προϊόντων της Θεσσαλίας, ενώ από την πλευρά του ο κ. Κοτρότσιος υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Έκθεση σε μια εποχή που ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την περιοχή. Παράλληλα, επεσήμανε πως οι επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, όπως και η ίδια η Περιφέρεια κάνουν εξαιρετική δουλειά για την εξωστρέφεια των προϊόντων και της ίδιας της περιοχής.

Paul Kotrotsios – Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με… | Facebook

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img

Από 39 Ευρώ

spot_img