Tuesday, March 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΣυνεργασία ΤΗΕΟΝ SENSORS με την αμερικανική EOTECH

Συνεργασία ΤΗΕΟΝ SENSORS με την αμερικανική EOTECH

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Η ελληνική εταιρία οργάνων νυχτερινής όρασης THEON SENSORS προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την αμερικανική εταιρία EOTECH, κατασκευαστή των καλύτερων στον κόσμο ολογραφικών σκοπευτικών ταχείας σκόπευσης και σκοπευτικών διοπτρών ημέρας, με έδρα το Μίσιγκαν, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του εντυπωσιακού προϊοντικού χαρτοφυλακίου και των δύο εταιριών, αλλά και την περαιτέρω εδραίωσή τους στις ΗΠΑ και τις διεθνείς αγορές.

Η THEON SENSORS θα παρέχει στην EOTECH μια πλήρη σειρά προσαρμοσμένων συσκευών νυχτερινής όρασης και θερμικών οργάνων με σκοπό τη διανομή και εξυπηρέτηση στις ΗΠΑ καθώς και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές. Ήδη της ανατέθηκε από την EOTECH η πρώτη παραγγελία, ενώ είναι πολλά υποσχόμενη η ανταπόκριση της αγοράς από μεμονωμένους χρήστες μιας και άρχισαν οι πρώτες πωλήσεις. Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος η EOTECH υπήρξε ο αποκλειστικός διανομέας σε αντίστοιχα όργανα της μεγαλύτερης αμερικανικής ανταγωνίστριας της ΤΗΕΟΝ.Η ετήσια αγορά των συγκεκριμένων οργάνων που απευθύνονται στις αρχές επιβολής νόμου, αλλά και στους εμπορικούς χρήστες των ΗΠΑ, ξεπερνά τα $150 εκατομ.

Η EOTECH έχει μακρά ιστορία στην παροχή προϊόντων αιχμής νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης στις αρχές επιβολής νόμου των ΗΠΑ, αλλά και σε εμπορικούς χρήστες. «Η προσθήκη αυτών των νέων και καλύτερων σειρών προϊόντων θα ενισχύσει αυτή την κληρονομιά. Αναζητούσαμε αξιόπιστο συνεργάτη σε αυτόν τον τομέα που να μπορεί να προσφέρει ανθεκτικά, ανώτερα προϊόντα, αντάξια της επωνυμίας μας και της φήμης μας», δήλωσε ο Ed Schoppman, Πρόεδρος Βορείου Αμερικής στην EOTECH. «Μέσα από τη συνεργασία μας με τη THEON SENSORS, σκοπεύουμε να φέρουμε στις ΗΠΑ προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των χρηστών, και επιπλέον, να αναπτύξουμε από κοινού νέες σειρές προϊόντων που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας».

Ο Δρ. Μιχάλης Κολώτος, Διευθυντής Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ της THEON SENSORS, σημείωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη στρατηγική συνεργασία με μια τόσο αξιόπιστη αμερικάνικη εταιρία όπως είναι η EOTECH, συνεργασία που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο επέκτασης των πωλήσεων μιας διευρυμένης σειράς προϊόντων τόσο στις Αρχές Επιβολής Νόμου των ΗΠΑ, όσο και για ευρεία εμπορική διάθεση. Το κοινό DNA και η συμβατότητα των δύο εταιριών σε τεχνικό επίπεδο, θα δημιουργήσουν ένα νέο τοπίο ανάπτυξης και στις δυο εταιρίες.»

Η THEON SENSORS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτροπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικών που χρησιμοποιούνται για την άμυνα και την ασφάλεια σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ανάπτυξη και η παραγωγή των συστημάτων γίνεται στην Αθήνα, ενώ οι παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητές της υποστηρίζονται από πέντε θυγατρικές, στη Γερμανία, στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σαουδική Αραβία στη Σιγκαπούρη, με εγκαταστάσεις συμπαραγωγής στη Μέση και την Άπω Ανατολή. H THEON SENSORS είναι μέλος του Ομίλου EFA GROUP. www.theon.com

Thanks for reading Hellenic News of America

Η EOTECH με έδρα το Μίσιγκαν σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται το αυθεντικό ολογραφικό σκοπευτικό ταχείας σκόπευσης HWS (Holographic Weapon Sight), ενώ παράλληλα σχεδιάζει και διανέμει τις σκοπευτικές διόπτρες ημέρας Vudu® για τυφέκια, καθώς και συστήματα θερμικής, νυχτερινής όρασης και συσκευές λέιζερ. Οι επαγγελματίες πρώτης κατηγορίας σε παγκόσμιο επίπεδο εμπιστεύονται την πλήρη σειρά οπτικών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών της EOTECH για την παροχή προϊόντων απαράμιλλης ταχύτητας, ακρίβειας και αξιοπιστίας. Από το 1996, τα ολογραφικά σκοπευτικά ταχείας σκόπευσης HWS της EOTECH σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Το 2016, η EOTECH επέκτεινε τη σειρά οπτικών διοπτρών της με την εισαγωγή της σειράς σκοπευτικών διοπτρών ημέρας υψηλής ποιότητας Vudu® που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν ακόμη και τους πιο εξελιγμένους χρήστες. Η εταιρία εστιάζει στην ποιότητα των προϊόντων, και όχι στην ποσότητα, διασφαλίζοντας αυστηρά πρότυπα και τις υψηλότερες προδιαγραφές. Κάθε οπτικό σύστημα που κατασκευάζεται, αντιμετωπίζεται σαν να είναι αυτό που θα αντιμετωπίσει μια κατάσταση ζωής και θανάτου, με μηδενικό περιθώριο λάθους. www.eotechinc.com

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img