Thursday, May 16, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekXαιρετισμός Ι. Χρυσουλάκη, στο 24ο Ετήσιο Συνέδριο της AHEPA HELLAS

Xαιρετισμός Ι. Χρυσουλάκη, στο 24ο Ετήσιο Συνέδριο της AHEPA HELLAS

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη, στο 24ο Ετήσιο Συνέδριο της AHEPA HELLAS (16.6.2023)

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ιωάννης Χρυσουλάκης, απηύθυνε χαιρετισμό στο 24ο Ετήσιο Συνέδριο της AHEPA HELLAS, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ναυπάκτου και είχε ως κύριο θέμα την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Ελληνικής Ομογένειας στη σύγχρονη Ελλάδα.

Η AHEPA, που πρόσφατα γιόρτασε τα 100 χρόνια παρουσίας και προσφοράς, είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη Ομογενειακή Οργάνωση και αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τους Ομογενείς, όσο και για τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα.

Ο κ. Χρυσουλάκης αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο και την αξιοσημείωτη προσφορά της AHEPA, τονίζοντας ότι για την Ελληνική Πολιτεία ο Ελληνισμός του εξωτερικού συνιστά πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο. Η υποστήριξη των συμφερόντων των ανά τον κόσμο Απόδημων Ελλήνων, καθώς και η σύσφιγξη των δεσμών τους με το Μητροπολιτικό Κέντρο, αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Στο Συνέδριο τιμήθηκαν ο καταγόμενος από την περιοχή της Ναυπακτίας, Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γεώργιος Τσούνης, καθώς και ο Πρόεδρος AHEPA, Jimmy Kokotas. Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, μεταξύ άλλων επίσημων προσκεκλημένων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλειος Γκίζας, ο Κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης, Γιάννης Μητρόπουλος και ο Κυβερνήτης AHEPA Ελλάδας, Κώστας Βαρσάμης.

Thanks for reading Hellenic News of America

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img