Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Φώτη Δομζαρίδη είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη Είναι το Μέλλον» επισκέφτηκε σήμερα το Αστυνομικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ταξίαρχο ε.α και ειδικό αναλυτή τροχαίων ατυχημάτων Γιώργο Σουρβίνο.

Ο κ. Ορφανός επικεντρώθηκε για ακόμη μία φορά στο θέμα του παραεμπορίου το οποίο σημειώνει αυξητικές τάσεις, ενώ ενημερώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για τα πρόσφατα στοιχεία που αφορούν την εγκληματικότητα και δείχνουν κάμψη της στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.

«Είναι φανερό ότι η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προαπαιτούμενο ώστε να λυθεί το θέμα του κυκλοφοριακού, του παράνομου εμπορίου και φυσικά της ασφάλειας των πολιτών. Σε αυτό συμφωνήσαμε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Δεσμευθήκαμε να είμαστε ανοικτοί στη συνεργασία αυτή και θα το κάνουμε και πράξη» δήλωσε ο κ. Ορφανός στο τέλος της συνάντησης.

Ο κ. Ορφανός τόνισε ότι η σχέση της Ελληνικής Αστυνομίας με τον πολίτη έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό οφείλεται στην αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας.

 

#thessaloniki_is_the_future