Νέα Υόρκη – Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προέστη στην πρώτη, από μια σειρά καθημερινών παρακλήσεων και τρισαγίων για τους πιστούς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή ή υποφέρουν εξαιτίας της λοιμικής πανδημίας του κορωνοϊού. Οι ακολουθίες πραγματοποιούνται στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Παύλου στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στη Νέα Υόρκη, ενώ μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου. Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους πιστούς να του στείλουν διαδικτυακά τα ονόματα των κεκοιμημένων, αλλά και όλων των ζώντων που περιθάλπτονται εξαιτίας των επιπλοκών του κορωνοϊού. Οι ακολουθίες και οι δεήσεις αυτές υπέρ των ζώντων και των κεκοιμημένων θα συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια της λοιμικής πανδημίας.

His Eminence Archbishop Elpidophoros prays for the faithful who are ill or suffering due to #COVID19. May the Lord continuously comfort the sick and grant them healing!

Gepostet von Greek Orthodox Archdiocese of America am Mittwoch, 8. April 2020

Όσοι θα ήθελαν να στείλουν τα ονόματα των κεκοιμημένων που έφυγαν εξαιτίας του ιού αλλά και των ζώντων, όσων υποφέρουν εξαιτίας της πανδημίας, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στην https://bit.ly/covid19-prayerlist.