Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - Discover Pierce IB Day

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – Discover Pierce IB Day

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Τις ξεχωριστές και μοναδικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες του Pierce IB είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν οι ενδιαφερόμενοι για σπουδές σε καταξιωμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού στην online συνάντηση με συμβούλους, ψυχολόγους και καθηγητές, η οποία έγινε Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

Ποια τα πλεονεκτήματα του International Baccalaureate (ΙΒ) στο Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος; Πώς το IB συμβαδίζει με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του Σχολείου; Πώς διασφαλίζεται η ομαλή μετάβαση ενός μαθητή από το Γενικό Λύκειο; Ποιες είναι οι προκλήσεις και ποιες οι ευκαιρίες του προγράμματος;

Τις απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα Pierce IB έδωσαν ψυχολόγοι, ακαδημαϊκοί σύμβουλοι, καθηγητές και απόφοιτοι του προγράμματος στη διαδικτυακή παρουσίαση Discover Pierce IB Day.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ολιγομελή τμήματα μαθητών, την υποστηρικτική διδασκαλία, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως στα αμερικανικά campus, τις υποτροφίες και για όλα όσα κάνουν το πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου του Pierce πολλά περισσότερο από ένα ΙΒ. Καθώς για τις σπουδές στο εξωτερικό η σωστή επιλογή του πανεπιστημίου έχει μεγάλη σημασία, εξίσου απαραίτητη είναι και η εξασφάλιση της κατάλληλης προετοιμασίας. Το διακεκριμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα IB του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, είναι σχεδιασμένο κατάλληλα ούτως ώστε οι μαθητές να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για τη φοίτηση στα πιο έγκριτα και καταξιωμένα πανεπιστήμια του κόσμου.

Για το Pierce – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, η μαθησιακή ανάπτυξη δεν είναι αποκομμένη από την ευρύτερη ψυχοκοινωνική ανάπτυξη ενός παιδιού. Το πρόγραμμα Pierce IB βοηθά τους νέους όχι μόνο να αριστεύσουν στις σπουδές τους, αλλά να εξελιχθούν ως προσωπικότητες, να αγαπήσουν και να κάνουν πράξη τη διά βίου μάθηση, καθώς και να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις με αισιοδοξία και ευρύ πνεύμα, αναπτύσσοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Thanks for reading Hellenic News of America

Το Pierce IB, ένα πρόγραμμα που ενστερνίζεται πλήρως τη φιλοσοφία του Σχολείου, διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

· Διεθνή αναγνώριση και υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε ονομαστά πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.
· Υποτροφίες. Κάθε χρόνο το Pierce προσφέρει πέντε (5) υποτροφίες με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση στις εξετάσεις και τη συνολική αξιολόγηση του υποψηφίου, καθώς και την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.
· Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, που προσφέρουν στους νέους ένα πολυδιάστατο και ποιοτικό σύστημα διδασκαλίας.
· Πλούσιες δραστηριότητες, μέσω των Ομίλων, που δίνουν στα παιδιά ερεθίσματα και επιπρόσθετες δεξιότητες.
· Διδακτικό προσωπικό που αποτελείται από καθηγητές με υψηλή εξειδίκευση και κατάρτιση καθώς και μακρόχρονη πείρα στο ΙΒ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img