Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΜε ιδιαίτερη επιτυχία η ψηφιακή συζήτηση «Hacking the Future: Ιnclusive leadership in...

Με ιδιαίτερη επιτυχία η ψηφιακή συζήτηση «Hacking the Future: Ιnclusive leadership in a transforming world»

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Με ιδιαίτερη επιτυχία η ψηφιακή συζήτηση «Hacking the Future: Ιnclusive leadership in a transforming world», που διοργάνωσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με τη συνεργασία της επιτροπής Women In Business (WIB).

Η συμπεριληπτική ηγεσία και πως μπορούμε να γίνουμε ηγέτες που αξιοποιούν τις δυνατότητες όλων των ανθρώπων, ήταν το κύριο θέμα της ψηφιακής συζήτησης που εμπλουτίστηκε με γνώσεις για το πως ο εγκέφαλός μας λειτουργεί και προγραμματίζεται διαφορετικά, πως η αλλαγή οφείλει να ξεκινήσει από εμάς, ποιο είναι το θεσμικό πλαίσιο για την ενσωμάτωση της διαφορετικότητας τόσο στην ποσόστωση των γυναικών όσο και στο ESG πλαίσιο (περιβάλλον, κοινωνία, διακυβέρνηση) και τέλος πως μπορούμε να δούμε μια Ελλάδα με ηγέτες που οραματίζονται και μπορούν να δημιουργήσουν το καλύτερο για τη χώρα μας.

Ο κόσμος αλλάζει και με τη σειρά του αυτό που χρειάζονται οι οργανισμοί από τους ηγέτες αλλάζει. Η προβλεψιμότητα έχει δώσει τη θέση της στην ευελιξία. Κανένας άνθρωπος δεν έχει όλες τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τη διορατικότητα για να ξέρει ακριβώς πού να πάει και τι να κάνει στη συνέχεια.

Για να επιτύχουν εν μέσω αλλαγής και πολυπλοκότητας, οι εταιρείες χρειάζονται την πλήρη συνεισφορά των ανθρώπων τους, την αλλαγή του τρόπου σκέψης και δράσης τους. Ο άνθρωποι όμως για να πετύχουν την αλλαγή του τρόπου σκέψης τους αξίζει να έχουν τη γνώση της εντυπωσιακής λειτουργίας του εγκεφάλου. Γνωρίζουμε ότι όταν ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, απομακρυνόμαστε από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης και δράσης, αποκτάμε νέες συνήθεις και περιβάλλουμε τον εαυτό μας με άλλους με διαφορετικές εμπειρίες και δυνατότητες, τότε λαμβάνουμε νέες ιδέες που ενώνονται με διαφορετικούς τρόπους. Έτσι μπορούμε να ανταποκριθούμε στην επόμενη πρόκληση της αλλαγής, της ποσόστωσης, της ESG αναγκαιότητας και του ελληνικού οράματος για μια Ελλάδα που πάει μόνο μπροστά με ηγέτες που υλοποιούν επιτυχημένα τη συμπερίληψη και την συμμετοχικότητα σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img