Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
πρωτοβουλία υποστήριξης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

πρωτοβουλία υποστήριξης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΥΛΟ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΣΟΥ ΠΡΟΩΘΩ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ).
ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ.
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑ, ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ.
ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ HELLENIC NEWS OF AMERIKA ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
«ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΜΑΣ»
Αγαπητοί Συμπατριώτες, Αγαπητές Συμπατριώτισσες,
Εν πρώτοις σας αποστέλλουμε εγκάρδιο χαιρετισμό για υγεία και προκοπή σε εσάς και τις οικογένειές σας. Στη συνέχεια απευθυνόμαστε σε εσάς για να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας αλλά και την επιθυμία μας να δράσουμε από κοινού ώστε να καταφέρουμε να διορθώσουμε, να βελτιώσουμε και να υποστηρίξουμε το Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ».
Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που βιώνει η πατρίδα μας, έχει πλήξει καίρια τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, γι’ αυτό πολίτες που ζούμε στην πόλη της Κοζάνης και την ευρύτερη περιοχή, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία υποστήριξης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου με υλοποίηση δράσεων, σκέψεων και ιδεών που θα συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν πιο ομαλή λειτουργία του.
Σ’ αυτή μας την κίνηση αλληλεγγύης που ξεκίνησε από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης και πλαισιώθηκε από την τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή Βελβεντού – Σερβίων – Σιάτιστας – Νεάπολης – Τσοτυλίου και φέρει τον τίτλο «ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΜΑΣ», θέλουμε να βρεθείτε κοντά μας, συμμετέχοντας με τον δικό σας τρόπο όσο και όπως μπορείτε, με οικονομική συμβολή ή και με αποστολή υλικοτεχνικής υποδομής. Έτσι, με τον τρόπο αυτό, το φωτεινό παράδειγμα του Κοζανίτη Δωρητή Κωνσταντίνου Μαμάτσιου – το όνομα του οποίου έχει δοθεί στο Νοσοκομείο μας – να βρει συνεχιστές και να καταφέρουμε όλοι μαζί να στήσουμε γερά στα πόδια του το Νοσοκομείο και να καμαρώνουμε ξανά το Μαμάτσειό μας.
Σας ενημερώνουμε για τις πρώτες ανάγκες όπως αυτές επισημάνθηκαν μετά από επικοινωνία μας με την Διοίκηση του Νοσοκομείου.
Απαιτούμενη Υλικοτεχνική Υποδομή
1) Αιμοδυναμικό Εργαστήριο αξίας 300.000 ευρώ.
2) Μηχανολογικός εξοπλισμός για την υποστήριξη: Αξονικού – Μαγνητικού Τομογράφου – Καρδιολογικού Τμήματος (απινιδωτές) – Ακτινολογικού Εργαστηρίου – Μικροβιολογικού Εργαστηρίου – Κολονοσκόπησης – Γαστροσκόπησης.
3) Αναλώσιμα Ιατρικών Σκευασμάτων.
4) Εξασφάλιση Ενδυματολογικής Επάρκειας Υγειονομικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού – υφασμάτων – κουβερτών – σεντονιών (240 cm x 160 cm) – μαξιλαριών.
5) Αυτοκίνητο για τις ανάγκες του Τμήματος Αιμοληψίας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
στους υπεύθυνους του Μαμάτσειου Νοσοκομείου κ.κ.
    • Νικόλαο Γκιάτα Διοικητικό Διευθυντή, τηλ. 2461 352673
    • Αικατερίνη Κουτρότσιου Ταμία, τηλ. 2461 352637
στα μέλη της Αλληλέγγυας Κίνησης Κοζάνης κ.κ.
    • Βασίλειο Κική, τηλ. 6958 477590
    • Αναστάσιο Γκλούμπο, τηλ. 6945 292521
    • Ιωάννη Γουσιόπουλο, (εκπρόσωπο Νεάπολης), τηλ. 6971 868991
    • Χρίστο Τζιουρά, (εκπρόσωπο Σιάτιστας), τηλ. 6947 704574
    • Νικόλαο Γκάση, (εκπρόσωπο Τσοτυλίου), τηλ. 6977 276987
    • Μανώλη Στεργίου, (εκπρόσωπο Βελβεντού), τηλ. 6978 117860
    • Νικόλαο Λαζαριώτη, (εκπρόσωπο Σερβίων), τηλ. 6973 990559
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Μαμάτσειο Νοσοκομείο, Κ. Μαμάτσιου 1, Κοζάνη, ΤΚ 50131.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Η Αλληλέγγυα Κίνηση Κοζάνης
«ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΜΑΣ»

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img