Saturday, April 27, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΣυμμετοχή της Hermes Expo International σε virtual event για την Ελληνική- Κυπριακή Γαστρονομία,...

Συμμετοχή της Hermes Expo International σε virtual event για την Ελληνική- Κυπριακή Γαστρονομία, τον Τουρισμό και το Επιχειρείν

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την «Ελληνική-Κυπριακή Γαστρονομία. Γέφυρες για τον Τουρισμό και το Επιχειρείν» διοργάνωσε το Τμήμα AHEPA HJ25 «Άγιος Ανδρέας» – Αχαΐας υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αξιόλογοι ομιλητές, που ανέλυσαν όλους τους τρόπους με τους οποίους η ελληνική και κυπριακή γαστρονομία μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο, καθώς και τρόπους με τους οποίους πρέπει να προωθηθεί ακόμη περισσότερο ο γαστρονομικός τουρισμός, αλλά και το πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών μπορούν να βρουν τη θέση που τους αξίζει στην παγκόσμια αγορά.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο ιδρυτής της Hermes Expo International και της Hellenic News of America Παύλος Κοτρώτσιος, που μεταξύ άλλων, ανέφερε το concept της Hermes Expo, η οποία για 30 χρόνια αποτελεί τον κόμβο που συνδέει τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις με την Αμερικανική αγορά και έδωσε ραντεβού φέτος για τις 18-19-20 Οκτωβρίου, όπου και η 30th Hermes Expo International θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (18-19 Οκτωβρίου) και δια ζώσης (20 Οκτωβρίου). 

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κοτρώτσιος “οι ελληνικές επιχειρήσεις αναζητούν διαρκώς ευκαιρίες στην Αμερικανική Αγορά και μέσω της έκθεσης αξιοποιούμε αυτή την ανάγκη. Η Hermes Expo είναι ένας βατήρας για τις επιχειρήσεις, που παρέχει, μεταξύ άλλων και συμβουλευτικές υπηρεσίες για μάρκετινγκ, νομικές και λογιστικές υπηρεσίες”. 

> “Παράλληλα, όλο και καινούριες εταιρίες τροφίμων και ποτών μας πλησιάζουν για έρευνα αγοράς και δικτύωση, ενώ η έκθεση έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων, ελληνοαμερικανικών συμφερόντων, στην Αμερική” υπογράμμισε. Αφού συνεχάρη την Ahepa Hellas για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, επεσήμανε, ακόμη, οτι σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της Hermes Expo υπάρχουν πολλά επιτυχημένα case studies, ενώ υπογράμμισε οτι “ο επιχειρηματίας και ο επαγγελματίας πρέπει να έχει στόχους”.  

Thanks for reading Hellenic News of America

Οι ομιλητές

Στην Διαδικτυακή Ημερίδα συμμετείχαν η Υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Σάββας Περδίος, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Άντζελα Γκερέκου, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χάρης Λοϊζίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, κ. Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Άρης Σουλούνιας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τυροκόμων Κύπρου, κ. Γεώργιος Πέτρου, η κα Εύη Χιώτη, Ambassador of Taste for Global Gastronomy (Gold Medal 2020), ο κ. Μιλτιάδης Καρούμπας, Official Global Ambassador for Greek Gastronomy 2019-2020 καθώς και ο Καθηγητής στην έδρα Hotel & Tourism Management στο Woosong University South Korea, κ. Μιχάλης Τοανόγλου.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img