Saturday, April 27, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek«2023 ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ Celestyal Cruises» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...

«2023 ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ Celestyal Cruises» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Όταν πας μία φορά κρουαζιέρα με την CELESTYAL CRUISES , πάντα επιστρέφεις, γιατί απλά η ακαταμάχητη γοητεία και η παραμυθένια ομορφιά που ζεις εν πλω και στα λιμάνια που πιάνουν τα πλωτά ξενοδοχεία της, σε καλούν σαν τις σειρήνες να πας ξανά και ξανά! Υπάρχουν όμως πολλοί ακόμα λόγοι που αγαπιόνται τα ταξίδια αυτά! Αποφασίστε το και θα με θυμηθείτε και ίσως κάποια στιγμή ανταμώσουμε όπως αντάμωσα σε ένα από αυτά τα μαγικά ταξίδια με την γενική υπεύθυνη του Τμήματος Δημοσιών Σχέσεων της Celestyal Cruises κυρία Φρόσω Ζαουλέα !

Ελάτε αυτή τη φορά μέσα από τη συνέντευξη που μου παραχώρησε για εσάς τους αναγνώστες της ιστορική μας εφημερίδα HELLENIC NEWS OF AMERICA, να ξεναγηθείτε και νοητά να ταξιδέψετε μαζί μας ώσπου να έρθει η στιγμή που το ταξίδι σας θα γίνει πραγματικότητα!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ CELESTYAL CRUISES κυρίας ΦΡΟΣΩΣ ΖΑΡΟΥΛΕΑ

• Κυρία Ζαρουλέα βρισκόμαστε κοντά σας για μια ακόμη φορά προκειμένου να μας ενημερώσετε για τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εξελίξεις που αφορούν στη Celestyal Cruises.

– Καταρχήν σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή της συνέντευξης. Ως γενική υπεύθυνη του Τμήματος Δημοσιών Σχέσεων της Celestyal Cruises με αναφορά σε ολόκληρο τον κόσμο, είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι η εταιρεία μας έχει πλέον αντιπροσωπευτική παρουσία σε εννέα χώρες: τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Αυστραλία, τη Βρετανία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Κούβα, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία.
Σκοπός της εταιρίας μας, έχοντας την Ελλάδα κύρια βάση, είναι η προσέλκυση του ταξιδιώτη και δη του λάτρη της κρουαζιέρας στο λίκνο της πατρίδας μας, μια και η προτεραιότητα προορισμού μας είναι η Ελλάδα, η προώθηση της ιστορίας και του πολιτισμού της στη συνάντησή της με τις ταυτότητες των λαών της Ανατολικής Μεσογείου, αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας στη γνωριμία με τα ελληνικά νησιά, η οποία πια αποτελεί και την τουριστική μας εξειδίκευση.

Thanks for reading Hellenic News of America

Όλα τα δρομολόγια της ευρύτερης κρουαζιέρας είναι σχεδιασμένα μ΄ εκείνες τις συνιστώσες ώστε να ανταποκρίνονται απολύτως στις ανάγκες των επιβατών που προσέρχονται για να γνωρίσουν τη μοναδικότητα της περιοχής μας, γεγονός που μας καθιστά τόσο υπερήφανους για το ότι είμαστε Έλληνες, άραγε φορείς του χαρακτηριστικού γαλανόλευκου dna, όσο και επιβαρυμένους το χρέος να μεταλαμπαδεύουμε με τον καλύτερο τρόπο την ιστορική μας κληρονομιά στον ξένο επισκέπτη, παραλληλίζοντας την άνεση των διακοπών του με τη γνώση και την ψυχαγωγία.

Στο σημείο αυτό σας αναφέρω ότι εκ των δυο πλοίων που διαθέτει η εταιρεία, το Celestyal Crystal με λιμάνι βάσης τον Πειραιά, πραγματοποίησε στη διάρκεια του περασμένου Μαρτίου το concept της επταήμερης κρουαζιέρας στο πλαίσιο του ιδιαίτερα δημοφιλούς προγράμματος “Τρεις ήπειροι” (Three continents) που περιέλαβε τους προορισμούς Κάιρο (Αίγυπτος), Ασντόντ (Ισραήλ), Λεμεσό (Κύπρος), Ρόδο (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία) ενώ το Celestyal Olympia με λιμάνι βάσης το Λαύριο και προκαθορισμένη μέρα αναχώρησης κάθε Δευτέρα ώρα 13.00 με ημέρα άφιξης την Παρασκευή ώρα 07.00 για τις τετραήμερες κρουαζιέρες και αναφορικά στις τριήμερες με ημέρα αναχώρησης την Παρασκευή ώρα 13.00 και ημέρα άφιξης τη Δευτέρα ώρα 07.00, πραγματοποιεί ήδη από τα μέσα Μαρτίου και για όλη τη διάρκεια της τουριστικής σαιζόν 2023 το επίσης αγαπημένο πρόγραμμα “Εικόνες του Αιγαίου” που περιλαμβάνει τους προορισμούς Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη, ταξίδια που προσελκύουν ολοένα και αυξανόμενο επιβατικό κοινό.

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

Να υπογραμμίσω δε ότι το Celestyal Crystal ήδη από τον Απρίλιο, πιστό στην 7ήμερη κρουαζιέρα, ταξιδεύει το πρόγραμμα “Ειδυλλιακό Αιγαίο” (Eclectic Aegean), ένα ιδιαίτερα μελετημένο ταξίδι με πολλές μοναδικότητες, πάντα με κύριο λιμάνι επιβίβασης τον Πειραιά με ημέρα αναχώρησης κάθε Σάββατο ώρα 17.00 και ημέρα άφιξης το επόμενο Σάββατο ώρα 07.00, με προορισμούς τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο και το Κουσάντασι, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη (full day stay), τη Μύκονο (full day stay) και τη Μήλο (full day stay).

Με αφορμή το συγκεκριμένο δρομολόγιο, η Celestyal Cruises, θέλοντας να αναπτυχθεί στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, σημειώνει ήδη από το 2021 και τη Θεσσαλονίκη ως λιμάνι επιβίβασης με θεαματικά αποτελέσματα από πλευράς προσέλευσης, ακριβώς για να προσφέρει τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να ξεκινήσει την κρουαζιέρα του από τη Νύμφη του Θερμαϊκού ή να επιλέξει τη Θεσσαλονίκη ως την πύλη εισόδου που θα τον οδηγήσει σε νέους προορισμούς, όπως π.χ. στη Βεργίνα, στον Βόλο, στο Πήλιο, στα Μετέωρα και αλλού.

Για την εταιρεία μας, το λιμάνι της συμπρωτεύουσας ως αφετηρία κρουαζιέρας αποτέλεσε από την αρχή στρατηγική απόφαση, όχι μόνο στην ανάγκη και το χρέος να συμβάλλουμε ως Έλληνες στην τουριστική πρόοδο της Βορείου Ελλάδος αλλά και να αποκομίσουμε, ως μεγέθη σκαφών την εμπειρία ελλιμενισμού προκειμένου αυτή να καταδειχθεί οδηγός σε εταιρείες που διαθέτουν μεγαλύτερα πλοία από τα δικά μας στην προοπτική να εντάξουν κι εκείνες το μεγάλο λιμάνι του Θερμαϊκου στους προορισμούς τους.

Επίσης, στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι κομβικό σημείο της απόφασής μας υπήρξε και το νέο υπερσύγχρονο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μια και συνδέεται με απευθείας πτήσεις από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη ραγδαία τουριστική ανάπτυξη της περιοχής εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και τη διεθνή αγορά για την Celestyal, μια και πέραν της ευρωπαϊκής ζήτησης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο χώρο της κρουαζιέρας σημειώνουν και οι χώρες των Βαλκανίων. Να υπογραμμίσουμε δε, ότι η Θεσσαλονίκη στα δρομολόγιά μας αποτελεί ιδανική λύση σε κείνους που θέλουν να την υπολογίσουν ως είσοδο στη χώρα ή ως έξοδο από αυτή, αφού ως γεωγραφική θέση ελαχιστοποιούνται οι αποστάσεις ακόμα και οδικά συγκριτικά με την Αθήνα. Μην ξεχνάμε ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με διακοπές στην Χαλκιδική, στο Άγιον Όρος, στην Ήπειρο στη Θράκη και σε οποιοδήποτε άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα με οδικές μεταβάσεις και όχι κατ΄ ανάγκην με αεροπορικές.

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, από την επιλογή της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον εκ μέρους των επιβατών της κρουαζιέρας σημειώνοντας ήδη πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Εδώ να σημειώσουμε βέβαια την πολύ σημαντική στήριξη προς την κατεύθυνση αυτή εκ μέρους του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης αλλά και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης αναφορικά στην ένταξη της Θεσσαλονίκης στα προγράμματά μας.

Οι φορείς αυτοί, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, συνέβαλαν καθοριστικά πέρυσι με τον επισημότερο τρόπο στη διοργάνωση δημοσιογραφικού ταξιδιού προσκαλώντας δημοσιογράφους από τη Σερβία, τη Ρουμανία και την Πολωνία οι οποίοι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό κάλυψαν το νέο concept της εταιρείας μας, γεγονός που ως αποτέλεσμα είχε εκατοντάδες τουρίστες από τις χώρες αυτές να επιλέξουν την κρουαζιέρα ως την καλύτερη έκφραση των διακοπών τους.

Επίσης, η συνεργασία της Celestyal με την πολυβραβευμένη και παγκοσμίως καταξιωμένη Αμερικανίδα chief Diane Kochilas με ειδίκευση στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, προσέθεσε στην γαστρονομική ποικιλία που βασιλεύει στα εστιατόρια των πλοίων μας ένα signature μενού που φέρει την υπογραφή της, διανθίζοντας ιδιαίτερα το μέρος που αφορά στη γαστριμαργική απόλαυση των επιβατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η chief αποδέχτηκε την πρότασή μας και βρέθηκε δυο φορές στη Θεσσαλονίκη όπου διοργάνωσε και προέβαλε δυο επεισόδια μαγειρικής ως η ίδια παρουσιάστρια, δημιουργός και συμπαραγωγός του “My Greek Table”, της καταξιωμένης μαγειρικής και ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής η οποία μεταδίδεται σε εθνική εμβέλεια στην δημόσια τηλεόραση των Η.Π.Α. και της Αυστραλίας. Η Celestyal Cruises μάλιστα είναι χορηγός της εκπομπής, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της το φθινόπωρο 2023.

Στο χώρο που μου παρέχει η συνέντευξή σας, δράττομαι της ευκαιρίας να σας αποκαλύψω επίσης ότι με πολλή χαρά πριν από λίγο καιρό η Celestyal Cruises προχώρησε στην αγορά ενός νέου πολυτελούς μεγάλου κρουαζιερόπλοιου το οποίο θα φέρει το όνομα Celestyal Journey, επωνυμία που έχει ιδιαίτερη σημασία για μας μια και αφορά στο ταξίδι και την εμπειρία που αποκομίζει κανείς από αυτό, στον προορισμό και τη σημασία του που αποτελούν ως εταιρία τη στρατηγική και την ουσία της ύπαρξής μας. Η Celestyal Cruises, σεβόμενη τα διεθνή standards, από την πρώτη στιγμή της σύστασής της προσφέρει στο επιβατικό κοινό της υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ξενοδοχείου σε επίπεδο resort σε ιδανικές συνθήκες υγιεινής με τη βοήθεια και την υποστήριξη εξειδικευμένου προσωπικού, ακολουθώντας πάντα τα σύγχρονα κελεύσματα της εποχής. Το σημείο όμως που την καθιστά διακριτή ανάμεσα στις ανά τον κόσμο άλλες εταιρίες κρουαζιέρας, είναι το ότι ο προορισμός είναι πάντα η κορυφή της φιλοσοφίας της και η προτεραιότητα της!

Συνέχεια της παραπάνω δήλωσης αποτελεί και η πρωτοβουλία που αναπτύσσουμε ως Celestyal ένα χρόνο τώρα και αφορά στη διοργάνωση εντός της κρουαζιέρας ειδικών εκδρομών που καλούνται “ειδικές εξορμήσεις”, εκδρομές πιο βιωματικές για μικρά σε αριθμό groups δέκα έως δεκαπέντε ατόμων – το booking των οποίων θα πρέπει βέβαια να διασφαλίζεται πριν την έναρξη του εκάστοτε δρομολογίου – προσφέροντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους μιας εξειδικευμένης εμπειρίας αναφορικά στις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τον κάθε προορισμό, όπως συμμετοχή στην κατασκευή κεραμικών, στον αγροτουρισμό, στον θρησκευτικό τουρισμό, στην τοπική παραδοσιακή μαγειρική και ζαχαροπλαστική, στο πρόγραμμα “food on foot” που απαντά στη Θεσσαλονίκη, στη γνωριμία με τους αμπελώνες στο κτήμα Γεροβασιλείου επίσης στη Θεσσαλονίκη, canoe kayak, κ.ά.

Η ψυχαγωγία στα πλοία μας, υψηλής ποιότητας και ποικιλομορφίας – προσφέροντας μάλιστα ιδιαίτερα προσιτό περιβάλλον στα παιδιά – συμπληρώνεται από εξαίσιες ομάδες καλλιτεχνών που φιλοτεχνούν τα show με την υπογραφή του Cirque Fantastic Team, καθώς και από χορευτές και μουσικούς Έλληνες και αλλοδαπούς με ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

To αγαθό δε της φιλοξενίας, κύριο χαρακτηριστικό της ελληνικής ταυτότητας ανά τους αιώνες, αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της Celestyal Cruises.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γι αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό η εταιρεία μας φέτος βραβεύτηκε για per service ως “Best Servise Cruise Line” από το “Cruise Crete” το οποίο είναι το Τripadvisor της κρουαζιέρας μας.

Η Celestyal στα χρόνια της δραστηριότητάς της και με γνώμονα τη φιλοσοφία της αναφορικά στην αξία του προορισμού και την εμπειρία του ταξιδιού, εργάζεται και θα εξακολουθεί να εργάζεται με προσηλωμένο το ενδιαφέρον στη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα, γνωρίζοντας πλέον όλες τις δυνατότητες και τις υποδομές που διαθέτει η πατρίδα μας για το σκοπό αυτό, έχοντας στόχο όχι μόνο τη ζωογόνηση της εκπληκτικής νησιωτικής Ελλάδας και του μοναδικού ελληνικού αρχιπελάγους, αλλά και τη μεταλαμπάδευση των αξιών του Ελληνικού Πολιτισμού στη συνάντησή του με το παρόν και τους λαούς του κόσμου.

• Πότε ξεκινάει τo πρώτο του ταξίδι τo «Celestyal Journey»;

• Ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, αναλαμβάνοντας το πρόγραμμα του Celestyal Crystal, αρχικά με την δημοφιλή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Το όνομα του πλοίου, «Celestyal Journey», συμβολίζει την εξερεύνηση, την ανακάλυψη και την πρόοδο που είναι μέρος και της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας και ναυτοσύνης. Ο όρος «The Journey» ενσαρκώνει ένα πνεύμα φιλοδοξίας και περιπέτειας και την επιθυμία να μεταφέρει τους επιβάτες του πιο μακριά, φέρνοντας τους ταυτόχρονα πιο κοντά στους προορισμούς που επισκέπτεται,.

• Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στο «Celestyal Journey»;

• Τα βασικά χαρακτηριστικά στο «Celestyal Journey» είναι ο μεγάλος αριθμός περισσότερο ευρύχωρων και υψηλότερης κατηγορίας, καμπίνων. Το μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο των 1.260 επιβατών διαθέτει 630 καμπίνες, 149 από τις οποίες έχουν μπαλκόνι – τρεις φορές περισσότερες από τις μέχρι τώρα καμπίνες που διέθετε η Celestyal στις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων. Από τις 149 καμπίνες με μπαλκόνι, οι 120 είναι Junior Suites, οι 28 είναι Grand Suites και μία είναι η ευρύχωρη Penthouse Concept Suite.  Επιπλέον, το πλοίο διαθέτει κατά 80% εξωτερικές καμπίνες, καθώς και μία από τις υψηλότερες αναλογίες διαθέσιμου χώρου ανά επιβάτηση με το διαθέσιμο χώρο. Συγκεκριμένα, το «Celestyal Journey» προσφέρει στους επιβάτες του περισσότερες επιλογές εστίασης, με επτά μοναδικούς χώρους που θα ανταποκρίνονται σε διαφορετικά γούστα και γευστικές επιλογές από μεσογειακή, ευρωπαϊκή μέχρι και ασιατική κουζίνα. Επιπλέον, το «Celestyal Journey» θα διαθέτει έναν χώρο μαγειρικής επίδειξης και τον αποκλειστικό χώρο Chef’s Table, ιδανικό για τον εορτασμό ιδιαίτερων περιστάσεων με φίλους ή για ιδιωτικές ομαδικές εκδηλώσεις. Οκτώ μπαρ και σαλόνια συμπληρώνουν τις επιλογές φαγητού και ποτού, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, παρέχοντας το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε τα κοκτέιλ με την υπογραφή της Celestyal.

Επίσης διαθέτει πολλά ανοιχτά καταστρώματα δημιουργώντας μια συνολικά μεγαλύτερη αίσθηση χώρου και άνεσης. Τα ευρύχωρα καταστρώματα με δύο πισίνες και δύο τζακούζι προσφέρουν εντυπωσιακή θέα και επαφή με τη θάλασσα, ενώ ένας απομονωμένος και ήσυχος εξωτερικός χώρος, το Beach Club, θα δημιουργηθεί για αποκλειστική χρήση από όλους τους επιβάτες των Grand Suites και Junior Suites. Οι επιβάτες που θα κάνουν κράτηση σε Grand Suites θα έχουν επίσης πρόσβαση στην υπηρεσία Concierge Service της Celestyal, η οποία διαθέτει επιβίβαση με προτεραιότητα, υπηρεσία express παράδοσης αποσκευών, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την τακτοποίηση των αποσκευών στην καμπίνα.

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

Τέλος, θα υπάρχει επίσης ένα μεγάλο και πλήρους εξυπηρέτησης spa, χώρος γυμναστικής και ευεξίας με θέα θάλασσα και δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων καθώς και ένα αμφιθέατρο πολλαπλών χρήσεων με κινηματογράφο, καθιστώντας το «Celestyal Journey» ιδανικό για συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις. Μετά το εναρκτήριο ταξίδι του «Celestyal Journey» στο Ειδυλλιακό Αιγαίο στις 2 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει τον Οκτώβριο το μοναδικό δρομολόγιο «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει τη  βραβευμένη επταήμερη κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», που επισκέπτεται την Ελλάδα, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Κύπρο και την Τουρκία. Θα ακολουθήσουν δύο αποκλειστικές κρουαζιέρες η πρώτη με 11 διανυκτερεύσεις , ειδική χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα με προορισμούς τη Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Κρήτη, Αττάλεια, Λεμεσό, με 2 ημέρες στην Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα (Ισραήλ) που δίνει την ευκαιρία να εορτάσει κανείς στους Αγίους  Τόπους τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με την αναχώρηση 8 διανυκτερεύσεων της Πρωτοχρονιάς για επίσκεψη στο Ηράκλειο, τη Ρόδο, το Κουσάντασι, διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη πριν από την προσέγγιση στον Βόλο».

• Αγαπητή κυρία Ζαρουλέα σας ευχαριστώ για την όμορφη ενημέρωση και ευελπιστώ σε ένα ακόμα ονειρικό ταξίδι με το νέο σας κόσμημα το «Celestyal Journey» στις θάλασσες μας, τις ομορφιές της Ελλάδας μας και όχι μόνο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
• https://celestyal.com/el/
• Κεντρικά γραφεία, Αθήνα, Ελλάδα
• Αντωνίου Αμπατιέλου 8 και Ακτή Μιαούλη,
18536 Πειραιάς, Ελλάδα
Τηλ: +30 211 1996716
Κράτηση +30 211 1995692
Πληροφορίες +30 2164009999
Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 18:00 (Ώρα Ανατολικής Ευρώπης)
• Celestyal Cruises Inc. Βόρεια Αμερική
• 801 Brickell Avenue, Suite 800,
Miami, Florida 33131, United States of America
Tel: +1 877-337-4665
Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 21:00 (Ανατολική Ζώνη Ώρας),
• Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises
• Τηλ. +30 216 40 09 659, +30 216 40 09 660
Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 17:00 (Ώρα Ανατολικής Ευρώπης)

Κάθε ονειροπόλος γνωρίζει πολύ καλά την αξία τόσο των ονείρων, όσο και των όμορφων αναμνήσεων. Άλλωστε μετά από ένα ταξίδι αναπολούμε και νοσταλγούμε όλες μας τις στιγμές και Είναι αυτές που μας ακολουθούν, καθώς μεγαλώνουμε, καθώς τις μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και καθώς εμπνέουμε αυτούς να πραγματοποιούν ταξίδια που θα τους κάνουν πλουσιοτέρους!
Επειδή οι αναμνήσεις είναι σημαντικότερες από τα υλικά αγαθά σας προτείνω ανεπιφύλακτα να επιλέξετε ταξίδια με την Celestyal Cruises.

Κείμενο – Φωτογραφίες : Άννα Μπιθικώτση
Συντάκτης: Σωτήρης Δογάνης

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

 

 

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ
ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

 

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

 

ΦΩΤΟ: Α. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img