Tuesday, April 30, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek33 Χρόνια Επιχειρηματικής Σύνδεσης της Hermes Expo

33 Χρόνια Επιχειρηματικής Σύνδεσης της Hermes Expo

Aphrodite Kotrotsios
Aphrodite Kotrotsios
Publisher at the Hellenic News of America. The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Latest articles

33 Χρόνια Επιχειρηματικής Σύνδεσης της Hermes Expo: Επιστροφή στο Old Bridge του New Jersey

Της Αφροδίτης Κοτρότσιου, Εκδότης της Hellenic News of America

Η έκθεση Hermes Expo, επιστρέφει για 33η συνεχή χρονιά, προωθώντας το πνεύμα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στο Old Bridge του New Jersey, στο Grand Marquis. Η Hermes Expo είναι ένα κορυφαίο εκθεσιακό και δικτυακό φόρουμ στην Αμερική, που προωθεί το εμπόριο, τις επικοινωνίες και τον πολιτισμό μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας από το 1992. Στην καρδιά της Hermes Expo βρίσκεται η αρχή της διασύνδεσης. Η κορυφαία εκθεσιακή δράση αποτελεί έναν κόμβο πολλαπλών δικτύων επιχειρήσεων αλλά πάνω από όλα, ένα ενεργό οργανισμό για επιχειρηματικές συνεργασίες, ανταλλαγή ιδεών και ενθάρρυνση της ανάπτυξης.

Λειτουργώντας ως καταλύτης για επιχειρήσεις που αναζητούν νέες ευκαιρίες και επέκταση δικτύου, η Hermes Expo προσφέρει έναν ζωντανό χώρο αγοράς για επαγγελματίες και επιχειρηματίες να συναντηθούν, να ανανεώσουν σχέσεις με πελάτες, να παρουσιάσουν προϊόντα, να λανσάρουν νέα, να δοκιμάσουν και να γευτούν προϊόντα και υπηρεσίες, και να συναντήσουν ηγέτες της βιομηχανίας και ειδικούς. Οι δράσεις της Hermes Expo προσελκύουν ηγέτες επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους και επαγγελματικές υπηρεσίες, προσφέροντας μοναδικές πλατφόρμες για τις εταιρείες να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε πιθανούς πελάτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Η Hermes Expo ενώνει ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους όπως η φιλοξενία, τραπεζικά και χρηματοοικονομικά, ασφάλειες, νομικές υπηρεσίες, ευκαιρίες επενδύσεων, διανομή τροφίμων, νέα τεχνολογία, εισαγωγές και εξαγωγές και πολλά άλλα.

Για περισσότερα από 32 χρόνια, η Hermes Expo έχει υπηρετήσει ως πύλη για ελληνικές, ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές επιχειρήσεις και φορείς (Περιφέρειες, Δήμους, Επιμελητήρια, Οργανισμούς Ανάπτυξης, Συνεταιρισμούς, Κοινοπραξίες και Συνέδρια) που επιδιώκουν τη δημιουργία νέων οικονομικών συνδέσεων με τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους στο εκτεταμένο δίκτυο που διαμορφώσαμε από το 1992. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αντιπροσωπεύει έναν ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό για την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, με σκοπό να επιτρέψει στους ελληνικούς επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μέσω της πύλης των Ελληνοαμερικανών και των Φιλελλήνων επιχειρηματιών.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα συμμετοχής στην Hermes Expo περιλαμβάνουν:

Thanks for reading Hellenic News of America

Δικτύωση: Η Hermes Expo φέρνει μαζί ποικίλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους. Η συμμετοχή στην Έκθεση προσφέρει την ευκαιρία να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες, ανταλλάξετε ιδέες και πιθανώς να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές σχέσεις.

Ευκαιρίες Μάθησης: Μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για νέες τεχνολογίες, βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την επιχείρησή σας.

Ανακάλυψη νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η Hermes Expo είναι ένας εξαιρετικός τόπος για να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας. Μπορείτε να συναντήσετε προμηθευτές, να δοκιμάσετε νέα προϊόντα και να μάθετε για τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες στον χώρο σας.

Προώθηση της επιχείρησής σας: Εάν είστε επιχειρηματίας, η συμμετοχή στην Hermes Expo μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας, να συναντήσετε πιθανούς πελάτες και να δημιουργήσετε επίγνωση και προώθηση της εταιρεία σας.

Συνάντηση με ειδικούς του κλάδου: Η Έκθεση περιλαμβάνει συχνά κύριους ομιλητές και ειδικούς του χώρου που μπορούν να παράσχουν πολύτιμες συμβουλές και αναλύσεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομιλίες τους, να κάνετε ερωτήσεις και να αποκτήσετε νέες απόψεις για τον χώρο σας.

Η 33η Hermes Expo έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου, 2024, σε συνεργασία με τις τοπικές Αμερικανικές Αρχές, τον Δήμο και την ομάδα οικονομικής ανάπτυξης του Old Bridge, Middlesex County στο Νιου Τζέρσεϊ. Θα συμμετέχουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες, και περιφερειακοί και πολιτειακοί φορείς. Στις 20 Ιουνίου, 2024, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις B2B στη Νέα Υόρκη με θεσμικούς εκπροσώπους ή ακόμη και στη Φιλαδέλφεια ή την Ουάσιγκτον, όπου απαιτείται. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επίσης στοχευμένες συναντήσεις B2B με εκπροσώπους της αμερικανικής αγοράς στους κλάδους που ενδιαφέρουν κάθε συμμετέχοντα. Η εμπειρία μας πάνω από 32 χρόνων μας καθοδηγεί για την άμεση, ομαλή και επιτυχημένη εισαγωγή επιχειρήσεων στη μεγάλη αμερικανική αγορά.

Εκτός από τις επιχειρηματικές πτυχές, η σημαντική αυτή δραση-θεσμός, έχει ιδιαίτερη σημασία για ολόκληρη την ελληνική διασπορά και τους Φιλέλληνες. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί από B2C σε B2B, επικεντρώνοντας την προσοχή σε εκθέτες και επιλεγμένους επιχειρηματικούς επισκέπτες, μαζί με παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες δικτύωσης, παρέχοντας ευκαιρίες για γνωριμίες και συζητήσεις με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών συμφωνιών συνεργασίας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού του επιχειρηματικού γεγονότος. Γίνετε μέρος και ενεργό μέλος της Hermes Expo και ανοίξτε τις πόρτες για μια νέα και ανανεωμένη επαγγελματική εμπειρία.

Μέχρι τώρα, χορηγοί στην 33η διοργάνωση της επιχειρηματικής έκθεσης Hermes Expo είναι:

NYATH Group Real Estate Investments & Development Co., Grecian Delight Kronos Foods, Hackensack Meridian Health System, Sigmapharm Laboratories, Green Crown Energy & Water, Mediterranean Fine Foods, Stone Tech Fabrication, American Network Solutions, Grand Marquis, (list still in formation).

Οι τιμώμενοι που επιλέχθηκαν από την επιτροπή για βράβευση στο δείπνο αποτελούν τους κάτωθι:

Dr. Antonios Gasparis, Robert Buhler, Vasia Filiotis, Dr. Dimitrios Monos, George Moutis, Dr. Kostantinos Poulikidis, Steve Zervoudis, George Thomas και Savvas Tsivicos.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με α) τη συμμετοχή σας ως εκθέτης ή επισκέπτης β) την προβολή της επιχείρησή σας στο περιοδικό/οδηγό της έκθεσης Hermes Expo καθώς επίσης γ) τη συμμετοχή σας στο μοναδικό Hermes Awards Dinner Gala & Entertainment, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hermesexpo.com

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img