“H Ελλάδα μετά τα Μνημόνια”:

 Συνάντηση Κορυφής στη Νέα Υόρκη για την Ελληνική Οικονομία και τις Επενδύσεις Συμμετείχαν Μεγάλοι Επενδυτές, Επιχειρήσεις, Διεθνείς Τράπεζες, οι Θεσμοί και η ΚυβέρνησηΕντυπωσιακή επιτυχία 1.300+ Συμμετέχοντες

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 – METROPOLITAN CLUB, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

 

10 Δεκεμβρίου, 2018

 

Με κεντρικό θέμα η «Ελλάδα μετά τα Μνημόνια» άνοιξε τις πόρτες του για 20η συνεχόμενη χρονιά το Ετήσιο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο «Capital Link Invest in Greece Forum», το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, 2018 στη Νέα Υόρκη, με εντυπωσιακή επιτυχία προσελκύοντας περισσότερους από 1.300 συμμετέχοντες. Έχοντας πλέον εξελιχθεί σε ένα θεσμό για την παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών που εμφανίζονται στην Ελλάδα, το Συνέδριο συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς έφερε σε επαφή πλήθος διεθνών επενδυτών, επιχειρηματιών, τραπεζικών στελεχών, τεχνοκρατών και πολιτικών αξιωματούχων από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Το φετινό «Capital Link» πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική συγκυρία, καθώς μετά από οχτώ συνεχή χρόνια διεθνών προγραμμάτων στήριξης και οικονομικής προσαρμογής, η Ελλάδα είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα έχοντας περατώσει μια σειρά κρίσιμων μεταρρυθμίσεων και έχοντας επιτύχει μια συμφωνία για το θέμα της διευθέτησης του χρέους. Υπό αυτό το πρίσμα, η χώρα έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η οποία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου της βιώσιμης και μακροχρόνιας ανάπτυξης.

Για αυτό τον λόγο, η 20η επέτειος διοργάνωσης του Συνεδρίου αποτελεί ορόσημο στην πορεία της «Capital Link» που έχει επιδοθεί σε συστηματική προσπάθεια προβολής της Ελλάδος στο διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό.

Ειδικότερα, στο φετινό Συνέδριο οι διεθνείς επενδυτές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Οικονομία, καθώς και για το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο που στοχεύει στην παροχή κινήτρων και στη δομική βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Επιπλέον, οι επενδυτές ενημερώθηκαν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην κεφαλαιαγορά, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε επιμέρους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας που αφορούν θέματα όπως τα κρατικά και εταιρικά ομόλογα, η ενέργεια, η ανάπτυξη των υποδομών, η αγορά των ακινήτων, ο τουρισμός, ο τραπεζικός τομέας, η διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η παγκόσμια ναυτιλία.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, Διεθνείς Οίκοι Αξιολόγησης, σημαντικοί Αμερικανοί επενδυτές με ενεργό παρουσία στην Ελλάδα, 5  – πέντε Διεθνείς Επενδυτικές Τράπεζες, οι 4 – τέσσερις Συστημικές Ελληνικές Τράπεζες και σημαντικό Κυβερνητικό Επιτελείο:

 

 • Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας (μέσω τηλεοπτικού μηνύματος)
 • Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, Υπουργός Οικονομικών
 • Ο κ. Γιώργος Χουλιαράκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών  (μέσω τηλεοπτικού μηνύματος)
 • Η κα. Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού
 • Ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Υπουργείο Τουρισμού
 • Ο κ. Ιωάννης Μπράχος, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων – Υπουργείο Εξωτερικών, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου – Enterprise Greece
 • Ο κ. Γεώργιος Πιτσιλής, Διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων
 • Ο κ. Χάρης Λαλάκος, Πρέσβης της Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
 • Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη
 • Οι εκπρόσωποι των Θεσμών κα. Sabina Dziurman, κ. Declan Costello και κ. Francesco Drudi
 • Δρ. Martin Czurda, Διευθύνων Σύμβουλος – Hellenic Financial Stability Fund
 • Ο κ. Δημήτρης Τσάκωνας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής – Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ)

Το Συνέδριο προσέφερε στο κοινό έναν μοναδικό συνδυασμό πληροφόρησης, marketing, και ευκαιρίες δικτύωσης.  Οι συμμετέχοντες φέτος είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την Ελλάδα από:

 • 77 υψηλού επιπέδου ομιλητές που απευθυνθήκαν σε
 • 1300 άτομα που παρακολούθησαν το Συνέδριο
 • 140 κατ’ ιδίαν συναντήσεις για  τις εισηγμένες και μη εταιρίες
 • Ξεχωριστές συναντήσεις για τον Υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης με ξένα funds που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα
 •  Ενώ παράλληλα όλοι οι Σύνεδροι είχαν την ευκαιρία επαφών και δικτύωσης στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων του Συνεδρίου

Την εναρκτήρια ομιλία στην ενότητα με θέμα “Tourism & Hospitality” πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά.

Κεντρικά Σχόλια: κα. Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού

Συντονιστής: κ. Κωνσταντίνος Λαμπαδάριος, Managing Partner – Lambadarios Law Firm

Συμμετέχοντες:  κ. Γιώργος Γαλανάκις, President – LAMPSA HELLENIC HOTELS S.A,  κ.  Γιώργος Τζιάλλας, Secretary General for Tourism Policy & Development – Ministry of Tourism, κ. Νίκος Χάντζος, Director of International Development Europe (Greece & Cyprus) – Marriott International Inc., κ. Κωνσταντίνος Δέδες, Legal Advisor – Mirum Hellas, κ. Πλάτων Γκίνος, President – Shaner Hotel Group.

H Yπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά προσκάλεσε το επενδυτικό κοινό να διερευνήσει τις νέες δυνατότητες και προοπτικές που προσφέρει η Ελλάδα, ως η πιο ελκυστική επιχειρηματική και επενδυτική ευκαιρία στη Μεσόγειο και την Ευρώπη στον τομέα του τουρισμού. Αναφέρθηκε στις υψηλές επιδόσεις της τελευταίας τετραετίας, που επιτεύχθηκαν με την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική από το 2015 και οδήγησαν σε πρωτοφανή αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού πάνω από 35% με συνεχή ρεκόρ αφίξεων και εσόδων. Το 2018 εξελίχθηκε στην καλύτερη τουριστική χρονιά όλων των εποχών, με διεθνείς αφίξεις που αγγίζουν τα 33 εκατομμύρια, σχεδόν 2 δις. ευρώ επιπλέον τουριστικά έσοδα σε σχέση με το 2017 και σειρά νέων τουριστικών επενδύσεων. Τόνισε επίσης ότι το επιχειρηματικό πλαίσιο έχει καταστεί πιο φιλικό και ελκυστικό, μέσα από μία σειρά παρεμβάσεων για την απλούστευση των αδειοδοτήσεων,  την μείωση της γραφειοκρατίας, fast-track διαδικασίες, και διευκόλυνση των επενδυτών σε όλα τα στάδια, μέχρι την ολοκλήρωση της επένδυσής τους.

Ο κ. Κωνσταντίνος Λαμπαδάριος, Managing Partner – Lambadarios Law Firm, ανέφερε: “Χρονιά ρεκόρ για τον Τουρισμό και την Φιλοξενία σε μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου. Ο τουρισμός εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στην πρωτοκαθεδρία της ανάπτυξης για την Ελλάδα και συνιστά τον κύριο συντελεστή του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος της χώρας. Αλλά πού επιθυμεί να βρίσκεται η Ελλάδα σε 10 χρόνια από σήμερα; Ποιος πρέπει να είναι ο στρατηγικός στόχος της βιομηχανίας; Είναι αυτός ο ρυθμός βιώσιμος και τι πρέπει να γίνει προκειμένου να διασφαλίσουμε αυτό που έχουμε; Από το προηγούμενο έτος έχουμε δει σημαντικές Εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, διεθνή κεφάλαια και παγκόσμιες ξενοδοχειακές αλυσίδες να συμμετέχουν στην ελληνική άνθιση τόσο στα αστικά κέντρα (Grand Hyatt, νέο Marriot) όσο και στις σημαντικές περιοχές παραθερισμού. Τα ξενοδοχεία αποδεσμεύονται από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια από τις Τράπεζες, οι οποίες τα εκχωρούν σε ενδιαφερόμενους επενδυτές σε ολόκληρη τη χώρα. Οι ξένοι επενδυτές έχουν εκδηλώσει αυξημένο ενδιαφέρον για τις παράκτιες ζώνες και τα νησιά, τα οποία αποκτούν και ανακατασκευάζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και επαναπροσδιορίζουν τη θέση τους σε αυτά. Τα περιφερειακά αεροδρόμια αναβαθμίζονται ήδη και τα περιφερειακά λιμάνια θα αναβαθμιστούν στο κοντινό μέλλον. Σύντομα θα υπάρξει ένα νέο αεροδρόμιο στην Κρήτη και όλοι οι συνήθεις προορισμοί θα γεμίσουν ευκαιρίες.”

Ο κ. Γιώργος Γαλανάκις, President – LAMPSA HELLENIC HOTELS S.A, τόνισε: “Η άμεση και έμμεση συνεισφορά του Τουρισμού στο ΑΕΠ της Ελλάδας, έφθασε στο 27,3%, το 2017. Αναμφίβολα, ο τομέας του Τουρισμού είναι πολύτιμος για την οικονομία της χώρας, καθώς, τροφοδοτεί την ανάπτυξη, δημιουργεί απασχόληση και εισόδημα και διαχέει οφέλη σε ευρύ φάσμα άλλων επιχειρήσεων και επαγγελμάτων. Αποτελεί καταλύτη ενίσχυσης της οικονομίας και επιτάχυνσης του ρυθμού ανάπτυξής της. Επιπρόσθετα, το Ξενοδοχειακό προϊόν της Ελλάδας, ιδίως στις υψηλότερες κατηγορίες του, διακρίνεται μεταξύ των καλύτερων, παγκοσμίως, από πλευράς ποιότητας και βαθμού ικανοποίησης των πελατών.

Ωστόσο, ο ελληνικός ξενοδοχειακός κλάδος χρειάζεται ένα σταθερό και φιλικό επενδυτικό πλαίσιο προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική του θέση έναντι του ανταγωνισμού. Η υπερφορολόγηση του τουριστικού προϊόντος, η έλλειψη επενδυτικών κινήτρων και ο ελλιπής χωροταξικός σχεδιασμός, είναι ορισμένα από τα πλέον σοβαρά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα”.  

Ο κ. Γιώργος Τζιάλλας, Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης,  παρουσίασε τις επιτυχίες του τουρισμού ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της τουριστικής πολιτικής που σχεδίασε και υλοποιεί το Υπουργείο Τουρισμού από το 2015. Μίλησε επίσης για το αυξανόμενο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον τουρισμό. Σημαντικά επενδυτικά ταμεία και επενδυτές από όλο τον κόσμο διερευνούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο τουρισμό και την αγορά των ακινήτων. Το απλοποιημένο και ελκυστικό νομοθετικό πλαίσιο (αναπτυξιακός νόμος, στρατηγικές επενδύσεις, νομοθεσία για τα σύνθετα τουριστικά καταλύματα) δίνει κίνητρα όπως φοροαπαλλαγές, επιχορηγήσεις, ταχεία αδειοδότηση, δημιουργώντας ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ο κ. Νίκος Χάvτζος, Director of International Development Europe (Greece & Cyprus) – Marriott International Inc., τόνισε: “Η Ελλάδα απολαμβάνει μια πρωτοφανή ανάπτυξη στον τουρισμό από το 2013, με συνεχή ρεκόρ αφίξεων και εσόδων τουριστών, η οποία συνεχίστηκε και το 2018. Επιπλέον, περισσότερες από 350 επενδύσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό έχουν υποβληθεί προς έγκριση κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά αυξανόμενη εμπιστοσύνη των ντόπιων και ξένων επενδυτών στην τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Οι ελληνικές τράπεζες από την μία πλευρά, με το να δρουν στα δικά τους NPLs, και οι δημόσιοι φορείς από την άλλη να κινούνται σε μακροχρόνιες μισθώσεις ακινήτων τους με σκοπό την ανάπτυξή τους, έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζουν να διεγείρουν την όρεξη των ξένων επενδυτικών funds που περιμένουν υπομονετικά να συμβεί αυτό.

Η Ελλάδα επίσης, έχει αρχίσει να προσελκύει περισσότερο ενδιαφέρον από τις διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων, οι οποίες είναι πρόθυμες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους τοπικούς και ξένους επενδυτές καθώς επίσης και με τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων προκειμένου να καθιερώσουν και να αυξήσουν την παρουσία των brands τους στην χώρα.”

Ο κ. Κωνσταντίνος Δέδες, Legal Advisor – Mirum Hellas, τόνισε: “Η MIRUM είναι μια διεθνής ιδιωτική εταιρία επενδύσεων και ανάπτυξης πολυτελών ακινήτων, που χαρακτηρίζεται ως «στρατηγικός επενδυτής» από την ελληνική κυβέρνηση.  Η εταιρεία Mirum είναι γνωστή για την 20ετή εμπειρία της στον τομέα ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων. Με κάθε νέο έργο, η Mirum επιτυγχάνει την τελειότητα με ανώτερη ποιότητα, σύγχρονη υποδομή, αναγνωρίσιμο αρχιτεκτονικό στυλ, αποκλειστικό σχεδιασμό και λεπτομέρειες. Βασικός στόχος της Mirum στην Ελλάδα,  είναι να προσελκύσει, μέσω του επενδυτικού σχεδίου Elounda Hills, τουρισμό πολυτελείας με παροχές τουριστικών υποδομών υψηλής ποιότητας. Ο στόχος της ως άνω επένδυσης είναι η απόκτηση σημαντικού μεριδίου της αγοράς τουρισμού πολυτελείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δεδομένης της σπουδαιότητας και υψηλής αξίας του έργου. Το project περιλαμβάνει την ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων, μαρίνας, καταστημάτων, αθλητικών κέντρων και πάρκων αναψυχής”.

O κ. Plato Ghinos, President – Shaner Hotel Group, τόνισε: “Our entry into the Greek hospitality market is a natural evolution for our worldwide hotel portfolio. The increase of global visitors into the Greek market has created the opportunity to offer the product and services that today’s customer expects. Shaner’s and CS Hospitality focus on offering the latest technology, revenue management, social media and associated training are the basic global skills that are successfully employed throughout our portfolio. Our experience with affiliating with the best global brands we will satisfy the demand at all levels and destinations in the Greek market. Providing excellent services to customers and associates result in great returns to our investors and owners”.

«Μεσημεριανό Γεύμα & Κεντρική Ομιλία»

Κεντρικός ομιλητής στο μεσημεριανό γεύμα ήταν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τον Υπουργό προλόγισε ο κ. Jay Collins, Managing Director, Vice Chairman of Corporate & Investment Banking – CITI.

Η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, ήταν ανάμεσα στους τιμώμενους καλεσμένους.

«Κατ’ ιδίαν  Συναντήσεις»

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η Υπουργός κα. Ε. Κουντουρά, πραγματοποίησε σειρά κατ’  ίδιαν συναντήσεων.

«Συνέντευξη Τύπου»

Η Υπουργός κα. Ε. Κουντουρά, συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για τα Ομογενειακά ΜΜΕ της Νέας Υόρκης.

 

Η  Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά συμμετείχε στο:

DINNER AND DIALOGUE BETWEEN BUSINESS EXECUTIVES &

GOVERNMENT LEADERS OF GREECE AND THE UNITED STATES

 

Τη  Δευτέρα  10 Δεκεμβρίου 2018, το “20th Annual Capital Link Invest in Greece Forum”, θα κλείσει τις εργασίες του με επίσημο δείπνο στο New York Yacht Club και Κεντρικό Ομιλητή τον Υφυπουργό κ. Matthew Palmer, Deputy Assistant Secretary – European and Eurasian Affairs, U.S. Department of State.

Στo πλαίσιo του δείπνου ο κ. Χάρης Λαλάκος, Πρέσβης της Ελλάδος στις ΗΠΑ θα απονείμει το  “2018 Hellenic Capital Link Leadership Award” στον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο, Chairman & CEO, MYTILINEOS, για την εξαιρετική συμβολή του στην οικονομία της Ελλάδας.

Τον κ. Μυτιληναίο θα προλογίσει ο κ. C. Dean Metropoulos, Chairman & CEO, Metropoulos & Company.

Χορηγός του δείπνου είναι η EY.

«Ημέρα της Ελλάδος Στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης»

Στο πλαίσιο του “20ου Ετήσιου Capital Link Invest in Greece Forum”, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργανώνουν ειδική εκδήλωση με τίτλο, “Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης”, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, 2018.

Συγκεκριμένα η Υπουργός Τουρισμού, κα. Έλενα Κουντουρά, θα χτυπήσει το “Closing Bell”, το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2018 του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, πλαισιωμένη από τον κ. Γιάννη Κούστα, CEO, DANAOS CORP., τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Υπουργείου Τουρισμού, κ. Γιώργο Τζιάλλα, τον κ. Ιωάννη Μπράχο, Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων – Υπουργείο Εξωτερικών και Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου – Enterprise Greece, τoν Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη Δρ. Κωνσταντίνο Κούτρα, τον κ. Δημήτρη Τσάκωνα, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή – Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, τον κ. Νικόλαο Μπορνόζη, Πρόεδρο της Capital Link και την κυρία Όλγα Μπορνόζη, Managing Director της Capital Link.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CAPITAL LINK

Με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο, η Capital Link δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και Επικοινωνίας. Η Capital Link εξειδικεύεται στο χώρο της Ναυτιλίας, των εμπορευμάτων, της ενέργειας, των MLP, των κλειστών κεφαλαίων, και των ETF. Είναι μέλος του χρηματιστηρίου ναύλων Λονδίνου και συνεργάζεται με το χρηματιστήριο με της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, το NASDAQ και άλλες διεθνείς οργανώσεις και βιομηχανικές ενώσεις στους τομείς ενδιαφέροντος της εταιρείας.

Η προορατική μας προσέγγιση, η οποία περιλαμβάνει σχέσεις με επενδυτές, χρήση τεχνολογίας των πληροφοριών και μέσων ενημέρωσης, ενισχύει τη θέση των πελατών μας μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων με στόχο αναλυτές, θεσμικούς και ατομικούς επενδυτές, σε συνδυασμό με ισχυρές πλατφόρμες marketing. Η Capital Link προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως στρατηγική και εταιρική διαβούλευση, διαχείριση σχέσεων με τους επενδυτές και τον τύπο, δημόσιες και βιομηχανικές σχέσεις, καθώς και οργάνωση εκδηλώσεων.

Παράλληλα διοργανώνει ετησίως μία σειρά δώδεκα έως δεκατεσσάρων Συνεδρίων στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Λεμεσό, στη Σαγκάη, στη Σιγκαπούρη, και από φέτος στο Τόκυο, που αφορούν τους κύριους τομείς δραστηριότητάς της. Επτά από τα Συνέδρια αυτά επικεντρώνονται στον ναυτιλιακό τομέα. Τα συνέδρια της Capital Link προσελκύουν την ελίτ των οικονομικών, επενδυτικών και ναυτιλιακών κοινοτήτων και παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφοριακού περιεχομένου, ευκαιριών μάρκετινγκ και δικτύωσης. Επίσης, διοργανώνονται webinars με έμφαση στην επενδυτική στρατηγική, σε σημαντικά θέματα και τομείς ενδιαφέροντος για τις επενδύσεις και σε παρουσιάσεις εταιρειών. Η παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ της Capital Link ενισχύει την προβολή και την εμβέλεια αυτών των Συνεδρίων κατά τη διάρκεια του έτους σε παγκόσμια κλίμακα, με διάρκεια πέραν από την ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιείται κάθε εκδήλωση, καθιστώντας τα ένα συνεχές σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες στην αγορά.

Οι προσπάθειες και η συμβολή της Capital Link έχουν αναγνωριστεί το 2011 από τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyds’s List, το 2012, το 2013 από το περιοδικό InterContinental Finance, το 2016 από το περιοδικό Wealth & Finance. Επίσης, το 2016, από το Propeller Club και Ελληνο-Αμερικανικό Ινστιτούτο AHI στην Washington.