Saturday, April 27, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΑΠΟΨΗ: Η Διχόνοια κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή!..

ΑΠΟΨΗ: Η Διχόνοια κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή!..

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Εορταστικό, Εθνοκεντρικό κάλεσμα του Καθηγητή Γ. Πιπερόπουλου

Μπράβο στους μαθητές και τις μαθήτριες σήμερα Κυριακή και από τώρα τα ειλικρινή και θερμα συγχαρητήριά μου για την μεγαλειώδη παρέλαση των Ενόπλων μας Δυνάμεων τη Δευτέρα, 25η Μαρτίου 2024, στην Αθήνα την Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους…

Ναι, ήταν όπως χαρακτηρίστικαν από τους τότε «βολεμένους» (τέτοιοι ανέκαθεν υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν ανάμεσά μας) ΤΡΕΛΟΙ οι επώνυμοι και λιγότερο γνωστοί Ήρωες και Ηρωίδες του αγώνα που ξεκίνησε το 1821 που τόλμησαν να τα βάλουν με την Οθωμανική Αυτοκρατορία και τον πανίσχυρο Τούρκο Σουλτάνο.

Σε εκείνους από τότε χρωστάμε την Ελευθερία μας όπως και στους άλλους που ολοκλήρωσαν την απελευθέρωση της γης που σήμερα είναι η γεωγραφική υπόσταση του Έθνους των Ελλήνων.

Σε εκείνους που έπεσαν στα πεδία των μαχών και δεν διεκδίκησαν «μερίδιο-αμοιβή» του αγώνα τους και εκείνους που επέζησαν και «κυνηγήθηκαν» ή «πέθαναν στην ψάθα!»
Σήμερα σε μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα και στα ακριτικά μας νησιά χειροκροτήσαμε τα παιδιά μας, μαθητές και μαθήτριες, φοιτηές και φοιτήτριες!..
Αύριο να χειροκροτήσουμε τα παιδιά της Ελλάδος μας, φαντάρους, ναυτάκια, αεροπόρους!..

Thanks for reading Hellenic News of America

Ζούμε σε πολύ ενδιαφέρουσες εποχές, με σκοτάδι στον Διεθνή ορίζοντα, με οικονομική αβεβαιότητα και με δύο αιματηρούς και καταστροφικούς πολέμους τον Ρω΄σο Ουκρανικό στον Βορρά και τον Ισραηλινό κόντρα στη Χαμάς στο Νότο.

Και μέσα στον ελληνικό χώρο με αφορμή το έξκλημα των Τεμπών και όχι μόνο ζούμε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα Εθνικού Διχασμού, επικίνδυνης Εθνικής διχόνοιας…
Εμείς οι Έλληνες κάθε φορά που λειτουργήσαμε μονιασμένοι μεγαλουργήσαμε και κάθε φορά που κάποιοι γοητεύθηκαν από το σκήπτρο που τους προσέφερ η διχόνοια πληρώσαμε βαρύ τίμημα.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 να βροντοφωνάξουμε ΟΛΟΙ μας, Έλληνες, Ελληνίκδες και Ελληνόπουλα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και δε όλη την Υφήλιο:
ΖΗΤΩ η 25η Μαρτίου 1821, ΖΗΤΩ το ΕΘΝΟΣ των απανταχού της Γης Ελλήνων…

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img