Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο τιμήθηκαν οι νέοι αγρότες από την Ηλεία, Θοδωρής και Γιώργος Βασιλόπουλος για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου “Καλύτερου Νέου Αγρότη” στον 3ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να τονίζει πως η διάκριση των δύο νέων αγροτών αποτελεί μεγάλη τιμή για τη χώρα μας.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι στο συγκεκριμένο ευρωπαϊκό διαγωνισμό μετείχαν 200 υποψήφιοι από 17 χώρες της Ε.Ε και οι δυο νέοι αγρότες έλαβαν την πρώτη θέση για το συνολικό τους έργο και την εφαρμογή καινοτόμου μεθόδου συλλογής ελαιοκάρπου.

Ο κ. Παυλόπουλος τους συνεχάρη για την καινοτομία που εφαρμόζουν, παραδίδοντας τους τιμητική πλακέτα, ενώ υπογράμμισε πως η δραστηριότητα τους αποτελεί παράδειγμα για τους νέους αγρότες της χώρας που παρά τις δύσκολες συνθήκες επενδύουν στον πρωτογενή τομέα και δημιουργούν νέες συνθήκες για την αναζωογόνηση της υπαίθρου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Θεόδωρος Βαιλόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Νίκος Παυλονάσιος. Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως στηρίζει το έργο της Π.Ε.Ν.Α. καθώς πιστεύει πως μέσα από την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα και την δραστηριότητα των νέων αγροτών μπορεί να ανακάμψει η ελληνική οικονομία.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img