Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΗ Αθήνα του 2034 μέσα από το βλέμμα του Romain Gavras

Η Αθήνα του 2034 μέσα από το βλέμμα του Romain Gavras

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Χωράει η ομορφιά σε ένα περιβάλλον Αποκάλυψης; Ανάμεσα σε σέρφερ, σπαθιά σαμουράι και στρουθοκαμήλους, σε ένα αποκαλυπτικό τοπίο στην Αθήνα του 2034, ο σκηνοθέτης Romain Gavras, γιος του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, δημιουργός των πιο πολυσυζητημένων βίντεο της M.I.A., του Kanye West, των Justice, και όχι μόνο, και ο μουσικός συνθέτης και DJ Surkin, παρουσιάζουν το βίντεο του «Neo Surf», που αποτελεί το πρώτο μέρος του πρότζεκτ «GENER8ION», σε συμπαραγωγή του Onassis Culture με το iconoclast.tv.

Εξολοκλήρου γυρισμένο στην Αττική, και με τη συμμετοχή της 070 Shake, το βίντεο του «Neo Surf» στην ψηφιακή εκδοχή του, έρχεται δυνατά στις οθόνες μας, σε παγκόσμια κυκλοφορία.

Όπως αναφέρει ο Romain Gavras: «Ήταν η πρώτη φορά που έκανα γυρίσματα στην Ελλάδα και ένιωσα πάρα πολύ άνετα. Με την υποστήριξη του Onassis Culture και του καταπληκτικού ελληνικού συνεργείου μου, δημιουργήσαμε κάτι που δεν θα μπορούσα να δημιουργήσω πουθενά αλλού στον κόσμο, το οποίο χτίστηκε από εικόνες και τοποθεσίες της Ελλάδας που είχα στο μυαλό μου από παιδί. Τα παιδιά είναι πάντα παιδιά, κάνουν πράγματα που κάνουν τα παιδιά και δημιουργούν αναμνήσεις ακόμα κι αν ο κόσμος καταρρέει».

Το βίντεο ανέβηκε πριν μόλις 4 μέρες στο YouTube και έχει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views (Ολόκληρο το βίντεο εδώ: https://youtu.be/saIN0h_r7ws ). Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Το σύμπαν του «GENER8ION» ζωντανεύει από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022, στον Εκθεσιακό Χώρο της Στέγης, σε μια μοναδική πολυμεσική εγκατάσταση για ένα μέλλον που θυμίζει παρόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img