Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekHellenic Relief Foundation's Πασχαλινή διανομή

Hellenic Relief Foundation’s Πασχαλινή διανομή

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Για έβδομη συνεχή χρονιά   πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Hellenic Relief Foundation  και της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης , στην Αθήνα, την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 η εορταστική διανομή ενόψει του Πάσχα στους ωφελούμενους των προγραμμάτων υποστήριξης .

Περίπου 550 οικογένειες έλαβαν αρνί νωπό, πατάτες, ντομάτες, βούτυρο, τυρί, τσουρέκια, αυγά δέματα τροφίμων μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, κριθαράκι, πελτέ, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα κ.κλπ.),  κ.α.

Εκτός από τις οικογένειες στην Αθήνα δέματα, αρνί κ.α. δόθηκαν και στην περιφέρεια Κέρκυρα, Σπέτσες, Καλύβια Θορικού, αλλά και σε ιδρύματα όπως το Μερόπειο, τα χωριά SOS, το ειδικό σχολείο Πειραιά, στο ΤΑΣΕΗ, στην ΕΤΕ.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε παρουσία του εκπροσώπου του Συλλόγου των Αθηναίων κ. Α. Παπαγγελή με τη βοήθεια των εθελοντριών υπό την καθοδήγηση της κας Μαρία Σιούρδη κ.κ.Αντωνίας Παντουβάκη, Έμυς Σπανού, Σούλας Μπέλλη, Μπέσυς Τσικαλουδάκη και τους γιους του σταθερού χορηγού  κ. Ν. Κωνσταντόπουλου (Όμιλος Κωνσταντόπουλου) Νικόλα και Άγγελου.

Χορηγοί όπως πάντα όσον αφορά τρόφιμα επι πλέον αυτών που αγοράζονται απο το HRF  είναι, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, Β Λαικών Αγορών Αθήνας, Αγροβιμ, Agrino, Loulis Group, Καμηλάρης ΑΕΒΕ, Arla Foods, Φρήσλαντ Καμπίνα Ελλάς, Coca Cola Hellas, Καραμολέγκος ΑΕΒΕ, η Τράπεζα Τροφίμων.

Thanks for reading Hellenic News of America

Πρέπει να αναφέρουμε ότι στις δράσεις φέτος συμπεριελήφθηκε και επίσκεψη στο Μερόπειο Ίδρυμα όπου φιλοξενούνται 33 ηλικιωμένες γυναίκες που τους προσφέρθηκαν καινούριες παντόφλες, γλυκίσματα, χυμοί καθώς και στην 21χρονη Ασπασία Μπόγρη η οποία βιώνει δύσκολη αποκατάσταση μετά το θλιβερό περιστατικό πυροβολισμού από τον ίδιο της τον πατέρα πριν από 5 χρόνια στην οποία προσφέρθηκαν καινούρια ενδύματα, τρόφιμα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.

Το Μεγάλο Σάββατο Παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Σίσυς Παυλοπούλου, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Hellenic Relief Foundation και της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η καθιερωμένη Πασχαλινή γιορτή για τα παιδιά των αδύναμων οικονομικά οικογενειών που υποστηρίζονται σε μηνιαία βάση. Στα παιδιά προσφέρθηκαν γλυκίσματα, αναψυκτικά και χυμοί σε Πασχαλινή ατμόσφαιρα.  Στο τέλος της γιορτής που έγινε με τη βοήθεια εθελοντών, τους  μοιράστηκαν καινούρια ενδύματα, υποδήματα, σοκολατένια αυγά, λαμπάδες, κουλουράκια, σοκολάτες, μπισκότα κ.α.     Χορηγοί ήταν η εταιρεία ενδυμάτων ΦΡΑΓΚΟΣ SA, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, οι εταιρείες υποδημάτων PAREX, MERIDEAN, BUFALLO (Μινόγλου Πλαστ), ο Ομίλος Ν. Κωνσταντόπουλος, η εταιρεία  COCA COLA 3E, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ο ΕΛΟΜΑΣ κα ο ΠΣΒΑΚ.

Τα έξοδα για την πασχαλινή διανομή θα καλυφθούν απο τα έσοδα της θεατρικής παράστασης “Μια τρελλή τρελλή σαραντάρα” που θα πραγματοποιηθεί απο τη θεατρική ομάδα της  Θείας Αναλήψεως  Fairview New Jersey «Θέσπις» στο πολιτιστικό κέντρο «Πέτρος Πατρίδης» του Καθεδρικού Ναού Αγία Δημητρίου Αστόριας το Σάββατο 28 Απριλίου 8 μ.μ,

Με την ευκαιρία του Πάσχα στέλνουμε σε όλη την οικογένεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σε όλο τον κόσμο, θερμές ευχές. Χριστός Ανέστη.

 

 πληροφορίες:

To Hellenic Relief Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός (non- profit, tax- exempt [501C3] organization). Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περίπου $543,753 δολάρια με τα οποία έχουν αγορασθεί και  διανεμηθεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες που ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο δολάρια καθώς εταιρείες στην Ελλάδα ενισχύουν τις διανομές με προϊόντα και ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν εθελοντικά πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης. Τα έξοδα του ιδρύματος στην Νέα Υόρκη καλύπτονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ τα έξοδα διανομής στην Ελλάδα καλύπτονται κυρίως από χορηγία του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img