Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Επίσημο πρώτο σημείο ενημέρωσης οργανωτών και συνεργατών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό για την εξέλιξη και οργάνωση των πολιτιστικών δρώμενων κίνησης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΟLYMPIADA FOR H2O).

Το Ολυμπιακό πνεύμα είναι οδηγός και η αρχαία ελληνική γραμματεία η βάση.

Σκοπός της κίνησης είναι μεσώ Στοχευμένων , οργανωμένων εκδηλώσεων και σεμιναρίων

σε δήμους και κοινότητες, και αρχαιολογικούς τόπους της χωρας και την αναμετάδοση τους στα διεθνη ΜΜΕ να δώσουμε ένα πολλαπλό μήνυμα για το Μέλλον :

Thanks for reading Hellenic News of America

την προστασία των φυσικών πόρων ,του νερού , και ιδιαίτερα των παιδιών και των μελλοντικών γενναίων.

Στα πλαίσια της κινήσης αναζητούμε σε κάθε πόλη , Δήμο της Ελλάδας Αντιπροσώπους Εθελοντες οι οποίοι θα είναι οι τοπικοί σύμβουλοι -Οδηγοί των επισκεπτών Φιλοξενούμενων στις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε .

Αναζητούμε άτομα με ήθος , Γνώση και αγάπη για την Ελλάδα και τον Αρχαίο Ελληνικο πολιτισμό για να γίνουν άμισθοι πρεσβευτές του μηνύματος σε ολο τον πλανήτη . Έχουν ενημερωθεί οργανωμένα Συμβούλια φορέων της ομογένειας

Καθώς και φορείς Διεθνούς Διπλωματίας , Σύλλογοι, Σύνδεσμοι, Φιλανθρωπικες οργανώσεις και ιδρύματα . Υπάρχει σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης

της κινησης που θα παρουσιαστεί προς ενημερωση όλων .

Ευχαριστούμε όσους με τις γνώσεις τους και τη συνδρομή τους βοηθησαν στην μέχρι τώρα πορεία και συνεχίζουν να ενεργούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευχόμαστε σύντομα να καταφέρουμε να συμβάλουμε με το δικό μας λιθαράκι στην ανατροπή της εικόνας που λόγω κρίσης έχει αυτή την στιγμή η χωρά διεθνώς.

Ευχόμαστε να είναι η απαρχή ενός πιο όμορφου Μέλλοντος για περισσότερες Παρόμοιες προσπάθειες . Καλή δύναμη σε όλους .

(Ολη η κίνηση αφιερώνεται σε όσους τα τελευταία χρονιά την παρουσίασαν , την πίστεψαν , την ταξίδεψαν και δεν είναι σήμερα μαζί μας άλλα αναπαύθηκαν στην αιωνία ανατολή).

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img