Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityBusiness100 νέοι παραγωγοί, σπάνια προϊόντα, καινοτόμες επιχειρήσεις.

100 νέοι παραγωγοί, σπάνια προϊόντα, καινοτόμες επιχειρήσεις.

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

100 νέοι παραγωγοί, σπάνια προϊόντα, καινοτόμες επιχειρήσεις.

Για μια ακόμη χρονιά το Αίγιο θα αποτελέσει το επίκεντρο ενός «ισχυρού γαστρονομικού σεισμού»!

Το Φεστιβάλ του «Κερνάμε Ελλάδα », αναμένεται να καταρρίψει το ρεκόρ κοσμοσυρροής απ’ όλη την Ελλάδα, μετατρέποντας το Αίγιο σε γαστρονομικό σταυροδρόμι συζητήσεων, γνώσεων και προβολής ιδιαίτερων γεύσεων.

 

Στις 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο «Όνειρο», θα σηματοδοτήσει το μεγαλύτερο γεγονός με τετρακόσιους κωδικούς ιδιαίτερων προϊόντων.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Στη μεγάλη γιορτή, η δική σας συμβολή είναι σημαντική για την ανάδειξη και γνωστοποίηση στο ευρύτερο κοινό, όλων των μικρών παραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και των γυναικείων συνεταιρισμών που με γνώση, φροντίδα και μεράκι εξακολουθούν, σε πείσμα των καιρών, να τα παράγουν και να τα διαθέτουν.

 

Το Φεστιβάλ επιμερίζεται σε 4 μεγάλες θεματικές ενότητες.

 

Μοναστηριακή Διατροφή

Νηστίσιμη Διατροφή αλλά και Μοναστηριακή Διατροφή της Axaϊας είναι δυο ακόμα σημαντικοί πυλώνες του Γαστρονομικού Τομέα του Φεστιβάλ που θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να παρακολουθήσουν αλλά και να γευτούν.

Φεστιβάλ Σταφίδας

Τιμώμενο προϊόν η σταφίδα. Ένα προϊόν που συνέβαλε στην οικονομική ανάπτυξη της Αιγιαλείας και της Ελλάδος γενικότερα. Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας θα παρουσιάσει τις Εκατό και Μία συνταγές με Σταφίδα.

 

Πόλη της Παραδοσιακής Πίτας

Την τιμητική τους θα έχουν οι 300 πίτες της Ελλάδας. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη του Αιγίου ως «Πόλη της Παραδοσιακής Πίτας».

 

Πόλη Μπαχαρικών

Η ιστορία σωρείας μπαχαρικών που θα ξεδιπλωθεί σε έναν αχανή χώρο τριακοσίων τετραγωνικών μέτρων, οι γαστρονομικές συνταγές που θα εκτελεστούν από τριάντα ειδικευμένους γευσιγνώστες στον κόσμο των μπαχαρικών και το «μαθαίνουμε για τα μπαχαρικά» ως προσφορά γνώσης του Φεστιβάλ, θα αποτελέσουν ένα ισχυρό μέσο γνωριμίας με την μαγεία των γεύσεων και των απολαύσεων.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας η ανταπόκρισή σας σ’ αυτό το ιδιαίτερο γεγονός.

 

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Ιωάννης Κάκκος: 2103622205, 974105561 Ειρήνη Ψαχούλια: 2103610265, 6974305957

Email: [email protected], Facebook: www.facebook.com/ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2016

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img