Friday, April 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Hellenic news of America

 

Κύριε Κοτρότσιε.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της εφημερίδας θα ήθελα να σας συγχαρώ και προσωπικά για την δημιουργική δημοσιογραφική σας πορεία στην αντικειμενική ενημέρωση.

Η μακροχρόνια λειτουργίας της εφημερίδας αποτελεί από μόνη της, απόδειξη της εμπιστοσύνης των ομογενών προς την έγκυρη και αδέσμευτη ενημέρωση και αρθρογραφία έχοντας πάντα ως γνώμονα  τη διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας και πολιτισμού, με συνεχή επαφή με τη μητέρα Πατρίδα.

Thanks for reading Hellenic News of America

Ζώντας στην εποχή της ταχύτατης ενημέρωσης και ειδησεογραφίας, θεωρώ ότι  μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που ανοίγονται με δημιουργικό τρόπο, ώστε να προκύψουν συνεργασίες και δράσεις εποικοδομητικές και προς τις δύο πλευρές.

Η ενημέρωση για τα θέματα της Ελληνο- Αμερικανικής κοινότητας δεν βελτιώνει μόνο τους δεσμούς των δύο λαών αλλά συμβάλει και στην προώθηση και επίλυση Εθνικών Θεμάτων που ταλανίζουν την Ελλάδα.

Προσωπική μου ευχή είναι να συνεχίσετε με επιτυχία την καταγεγραμμένα επιτυχημένη πορεία σας και να συνεχίσετε με μία εξίσου δημιουργική πορεία στο μέλλον.

 

Ιωάννης Λώλος

Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Πρόεδρος ΠΕΔΗ

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img