Mέσα από τα μάτια της Άννας Μπιθικώτση

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Μη στεγνώνεις τους ουρανούς και τις θάλασσές σου.

Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου κλέψει τη διάθεση. 

Πιάσε ξανά το ρυθμό στο άγιο πάθος της ζωής.           

Το σήμαντρο της καρδιάς σου άκουσε και μετά δες λιμάνια απάνεμα  που σε νησιά του Αιγαίου σε ταξιδεύουν. Εκεί που φύλαξα για σένα στιγμές που σε περιμένουν να ζήσεις, χαμογελαστές αναμνήσεις να ντυθείς…

Άννα Μπιθικώτση

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗ CELESTYAL CRUISES

H μαγεία μιας κρουαζιέρας με τη Celestyal Cruises στα νησιά-ορόσημο του μοναδικού Αιγαίου μας, μοιάζει με όνειρο βγαλμένο από  παραμύθι κι αυτό το όνειρο είναι ένα δώρο που αξίζει να το προφέρετε στον εαυτό σας  για να  ζήσετε με συντροφιά τον ήλιο, τη θάλασσα, τη χαλάρωση, απολαυστικές στιγμές, καθημερινή εναλλαγή εικόνων, συναρπαστικές εμπειρίες εντός και εκτός πλοίου.

Μέσα από αυτό το ταξίδι θα βιώσετε τις πιο συναρπαστικές  ονειρεμένες διακοπές σας με φόντο το Αιγαίο και τα διαμάντια ελληνικά νησιά μας. Θα προσφέρατε σε όλες τις αισθήσεις σας μια αξέχαστη εμπειρία με αμέτρητες αλησμόνητες αναμνήσεις.

Αυτό το δώρο έκανα στον εαυτό μου με αφορμή την ευκαιρία που μου έδωσε να σας ξεναγήσω στην επταήμερη κρουαζιέρα με ένα από τα πλωτά μοναδικά πλοία της Celestyal Cruises – το Celestyal Crystal-  η υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων, κυρία Φρόσω Ζαρουλέα.

Στην συνάντηση μας στο πλοίο όπου με συνόδευσε για να με ξεναγήσει, με καλωσόρισε και μου μίλησε για όλα όσα προσφέρει μια κρουαζιέρα με την Celestyal Cruises.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ CELESTYAL CRUISES ΚΥΡΙΑΣ ΦΡΟΣΩΣ ΖΑΡΟΥΛΕΑ

«Άννα μου, σε καλωσορίζω σε ένα ταξίδι μοναδικής εμπειρίας. Θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι όλοι όσοι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε επιβάτη και σε κάθε κρουαζιέρα της Celestyal Cruises,  κάνουμε το ταξίδι του να μοιάζει με όνειρο που ζει ξύπνιος, είτε ταξιδεύει με την οικογένεια του είτε με συντροφιά, ακόμα και μόνος. Φροντίζουμε να γνωρίσουμε τον καθένα ξεχωριστά  και να μας γνωρίσει καλύτερα, δημιουργώντας μια φιλική και οικεία ατμόσφαιρα.

Στρώνουμε τραπέζι και προσκαλούμε να δοκιμάσει ο ταξιδιώτης τις ελληνικές συνταγές που οι chef μας δημιουργούν με αγνά προϊόντα. Γεμίζουμε το ποτήρι του με ελληνικές ποικιλίες κρασί, όπως Ασύρτικο, Αθήρι, Μοσχοφίλερο και δημιουργούμε ευφάνταστα κοκτέιλ για να τον δροσίσουν. Οργανώνουμε μουσικές βραδιές και πάρτι και γεμίζει το πλοίο κέφι, μουσική και χαμόγελα! Με λίγα λόγια  φέρνουμε τους συνταξιδιώτες σε επαφή με τον πολιτισμό του κάθε τόπου μέσω εκδρομών με δικό σας συνοδό με βαθιά γνώση του προορισμού. Ακόμη και τα πλοία μας έχουν το κατάλληλο μέγεθος, ώστε να εξασφαλίζουν την πρόσβαση και σε λιμάνια που τα πολύ μεγάλα κρουαζιερόπλοια δεν μπορούν να προσεγγίσουν. Θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι η κρουαζιέρα με τη Celestyal είναι μια εμπειρία πραγματικής ελληνικής φιλοξενίας.

Το όνομά μας δεν είναι τυχαίο. Celestyal σημαίνει «ουράνιο», «θείο» της μοναδικής εταιρείας με αφετηρία τον Πειραιά, η οποία αποτελεί τον πρεσβευτή της ελληνικής κρουαζιέρας και της γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες και πιο αγαπητές στις ελληνικές θάλασσες . Οι επιβάτες επιλέγοντας μας αποκτούν αλησμόνητες  αναμνήσεις επιλέγοντας κάποια από τις παρακάτω 3 επιλογές:

  1. Την 3ήμερη κρουαζιέρα, όπου με σημείο εκκίνησης τον Πειραιά θα επισκεφτούν τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Πάτμο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και θα επιστρέψουν στον Πειραιά.
  2. Την 4ήμερη κρουαζιέρα, που ξεκινάει από τον Πειραιά και συνεχίζετε για Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη με επιστροφή τον Πειραιά.

  3. Την 7ήμερη κρουαζιέρα, με αφετηρία τον Πειραιά για, Κουσάντασι, Μύκονο με διανυκτέρευση  , Μήλο,  36 ώρες διαμονής στη Σαντορίνη,  το Ηράκλειο , το Κουσάντασι με την Αρχαία Έφεσο με επιστροφή τον Πειραιά. 

Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο όπως μόνο η Celestyal Cruises μπορεί κάθε επιβάτη κάθε εθνικότητας να τον ταξιδέψει δίνοντάς του τη δυνατότητα να επισκεφθεί τόσους προορισμούς σε τόσο προνομιακές τιμές. Καθένας που σκέφτεται την κρουαζιέρα ως τρόπο διακοπών αλλά δεν έχει κάνει ακόμα το μεγάλο βήμα, ένα έχω να πω – οι διακοπές κρουαζιέρας είναι πολύ πιο διασκεδαστικές από τις συνηθισμένες για τους λόγους που θα παραθέσω :

Η Κρουαζιέρα Πολλαπλασιάζει την Αξία των Χρημάτων .

Στις συνηθισμένες διακοπές κανείς  δεν έχει καταφέρει να μείνει εντός προϋπολογισμού. Όμως με τη Celestyal Cruises αυτό είναι εύκολο. Όλα είναι μέσα στην τιμή του εισιτηρίου: φαγητό, διαμονή, διασκέδαση και φυσικά μετακίνηση από τον έναν προορισμό στον άλλο. Γιατί να αρκεστείτε σε ένα νησί όταν μπορείτε να δείτε τρεις φορές περισσότερα με το ίδιο ακριβώς κόστος;  

Η δυνατότητα επιλογής  Πολλαπλών Προορισμών.

Υπάρχουν τόσα πολλά ελληνικά νησιά, το καθένα με τη δική του μοναδική ομορφιά, που φαίνεται άδικο να μην μπορούμε να τα επισκεφθούμε όλα κάθε καλοκαίρι.

Με την κρουαζιέρα, ο κόσμος σας ανήκει!

Η Celestyal Cruises προσφέρει 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες γεμάτες εναλλαγές εικόνων. Και το καλύτερο είναι ότι με τη Celestyal Cruises, το μεγαλύτερο μέρος της πλεύσης γίνεται τη νύχτα κι έτσι κάθε πρωί ξυπνάτε σε διαφορετικό μέρος. Είναι πιο εύκολη στον σχεδιασμό από τις συνήθεις διακοπές.

Δείτε πόσο εύκολο είναι να σχεδιάσετε μια κρουαζιέρα: επιλέγετε δρομολόγιο και καμπίνα και τελειώσατε. Κι επειδή οι κρουαζιέρες συνδυάζουν το ταξίδι με τη διαμονή, το μόνο που σας μένει είναι να ετοιμάσετε τις αποσκευές σας και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ανάλογα με την υπηκοότητα και το δρομολόγιό σας, θα χρειαστείτε διαβατήριο, ταυτότητα ή/και visa.

Στο check-in, η Celestyal Cruises παραλαμβάνει το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας, τα οποία εν συνεχεία φυλάσσονται στο λογιστήριο του πλοίου. Είναι ασφαλέστερο για εσάς και γρηγορότερο για όλους για την επιβίβαση και αποβίβαση σε μια φορά. Τη στιγμή του check-in στο λιμάνι, η Celestyal Cruises αναλαμβάνει τις αποσκευές σας και τις μεταφέρει στην καμπίνα σας. Ξεπακετάρετε μια φορά και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε ξανά. Η Celestyal Cruises βλέπει πολύ σοβαρά το θέμα της ασφάλειάς σας.

Την πρώτη μέρα θα πάρετε μέρος σε ένα σεμινάριο με θέμα την ασφάλεια για να εξοικειωθείτε με τα σωσίβια και το πρωτόκολλο. Επίσης, υπάρχει ένα καλά εξοπλισμένο κέντρο ιατρικής βοήθειας και διαθέσιμος γιατρός για τυχόν επείγοντα περιστατικά. Επιπλέον, με τις παρεχόμενες υπηρεσίες Wi-Fi, κινητής τηλεφωνίας και δορυφορικής τηλεόρασης, δεν θα νιώσετε ποτέ αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Εκτός, φυσικά, και αυτό είναι που επιθυμείτε.

Πάντα υπάρχει κάτι να κάνετε (Ακόμη κι αν επιλέξετε να μην κάνετε τίποτα).

Η ποικιλία δεν είναι μόνο το αλάτι της ζωής, θα έπρεπε να είναι και το σλόγκαν κάθε κρουαζιέρας.

Στις συνηθισμένες διακοπές, συνήθως επαναλαμβάνετε την ίδια ρουτίνα. Στη Celestyal Cruises όμως, υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες εν πλω για να ικανοποιήσουν  και τον πιο δραστήριο επιβάτη.

Μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα σπα ή να απολαύσετε τον ήλιο ξαπλωμένος δίπλα στις ξαπλώστρες της πισίνας, να παρακολουθήσετε μια διάλεξη, να παίξετε μπίνγκο, να κάνετε μάθημα χορού και, επιτέλους, να καταλάβετε πως φτιάχνεται το οριγκάμι. Το βράδυ, απολαύστε ένα χαλαρό γεύμα ή να δειπνήσετε με περισσότερη επισημότητα και παρακολουθήστε τις μουσικοχορευτικές παραστάσεις.

Αν πάλι η δική σας ιδέα για τις τέλειες διακοπές δεν περιλαμβάνει τίποτε από τα παραπάνω, κανένα πρόβλημα. Μην κάνετε τίποτα από τα παραπάνω! Απλά ξαπλώσετε δίπλα στην πισίνα, διαβάστε το βιβλίο σας ή φάτε στην καμπίνα σας. Όλα είναι δυνατά.

Τα κρουαζιερόπλοια μας απασχολούν αναγνωρισμένους σεφ. Σε κάθε επιβίβαση, η Celestyal Cruises προμηθεύεται τοπικά προϊόντα και εισαγόμενες λιχουδιές. Όπου και να επιλέξετε να δειπνήσετε, στον μπουφέ που ξεχειλίζει από εδέσματα, στην καμπίνα σας ή στο εστιατόριο, όλα είναι πεντανόστιμα. Με το πρωινό, το μεσημεριανό και το δείπνο να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, το καλύτερο κομμάτι της κρουαζιέρας «Εικόνες του Αιγαίου», ήταν ο χώρος του μπουφέ δίπλα στην πισίνα, γεμάτος με burgers, hot dogs, πίτσα, τοπικά ελληνικά πιάτα και πολλά ακόμα».

Η κυρία Ζαρουλέα είχε τόσα ακόμα να μου πει και να μου δείξει! Η  δική μου προσωπική εμπειρία ταξιδεύοντας για επτά μέρες και νύχτες μαζί της μου δίνει την δυνατότητα με επίγνωση και σεβασμό απέναντι σας φίλοι αναγνώστες, να σας πω συμπληρώνοντας την, ότι ένα ταξίδι με τα υπέροχα πλοία της Celestyal Cruises και προορισμούς είναι μια Ουσιαστική Πολιτιστική Εμπειρία.

Πάντα πίστευα πως είναι αδύνατο να πάρεις μια γεύση από τον πολιτισμό ενός προορισμού με μια κρουαζιέρα.

Έκανα λάθος.

Η Celestyal Cruises προσφέρει μια βιωματική εμπειρία διακοπών που θα σας μείνει αξέχαστη αφού στο πλοίο εκτυλίσσεται μια συνεχής γιορτή με κάθε τι ελληνικό: από την κουζίνα, τα μαθήματα χορού, τις διαλέξεις για το κρασί μέχρι και την Ελληνική Βραδιά. Αλλά και  γιατί στις εκδρομές σας, σας συνοδεύουν ξεναγοί με άριστες γνώσεις και εξαιρετικό χιούμορ, οι οποίοι θα σας δείξουν σημαντικά αξιοθέατα και ιστορικούς χώρους που μπορεί να παραβλέπατε αν πηγαίνατε μόνοι σας. Η Εξυπηρέτηση  είναι Υψηλού Επιπέδου. Το προσωπικό των εστιατορίων φιλικό, οι δάσκαλοι χορού χαρωποί, οι σεφ, οι συνοδοί κρουαζιέρας και ο κυβερνήτης σας κάνουν να νιώθετε πως, από τη μια άκρη του πλοίου ως την άλλη, από την πλώρη ως την πρύμνη, σας προσέχουν, σας ακούν και σας φροντίζουν.   

Δεν είναι τυχαίες οι βραβεύσεις της Celestyal Cruises

ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ CELESTYAL CRUISES

To Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Αξία» και «Εκδρομές» και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». Το 2017, η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, καθώς και τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, στις κατηγορίες που αφορούν τα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές».

Όταν προσπαθείς να κάνεις τη διαφορά, αυτό κάποια στιγμή θα αναγνωριστεί:

2018

  •  Silver Award στην κατηγορία Best Performance in Travel and Leisure
  • Silver Award στην κατηγορία Best Use of Data
  • Bronze Award στην κατηγορία Best International Campaign
  • Creative Greece Awards 2018 “Best Performing Companies”
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική ταυτότητα/ Διαχείριση εταιρικής φήμης/ Branding», Tourism Awards, Ελλάδα
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Θαλάσσιος Τουρισμός», Tourism Awards, Ελλάδα
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Travel Experience», Tourism Awards, Ελλάδα
  • Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Digital Presence & Online Communication», Tourism Awards, Ελλάδα
  • Cruise Critic Cruisers Choice Awards, cruisecritic.com
  • First Place in Categories: Best for Shore Excursions and Best for Value
  • Second Place in Categories: Best for Service and Best for Entertainment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ CELESTYAL CRUISES ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΑΣ

Κεντρικά Γραφεία, Αθήνα, Ελλάδα

Αντωνίου Αμπατιέλου 8 και Ακτή Μιαούλη,

18536 Πειραιάς, Ελλάδα

Τηλ.: +30 216 40 09 600

Κρατήσεις: +30 216 40 09 999

Υποστήριξη Πελατών: +30 216 40 09 820

Φαξ.: +30 216 40 09 649

E-mail: [email protected]

Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 17:00 (EET)

— Celestyal Cruises Βόρεια Αμερική

1111 Brickell Avenue, Suite 1100,

Miami, Florida 33131, Αμερική

Τηλ. (877) 337-4665

Φαξ.: +1 (305) 913 4101

E-mail: [email protected]

Δευτέρα με Παρασκευή: 9:00 – 18:00 (EST), Σάββατο: 10:00 -17:00 (EST)

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

 Αγαπημένοι φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να το ζήσετε για να το καταλάβετε τι είναι ναακουμπάς στην κουπαστή και να αγναντεύεις τα ολόασπρα σπιτάκια και τις εκκλησιές των Ελληνικών νησιών να καθρεφτίζονται στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και του Ιονίου.  Πείτε λοιπόν Καλημέρα στις γεύσεις, τα αρώματα, τους ήχους , τις ομορφιές, τα προσκυνήματα και την ιστορία του Ελληνισμού και σαλπάρετε  από το τέλος Φεβρουάριου έως και τον Δεκέμβριο 2019.

 Καλή  αντάμωση  στον επόμενο προορισμό μας στη μάνα Ελλάδα μας!

Άννα Μπιθικώτση