Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε η υφυπουργός Τουρισμού ‘Αννα Καραμανλή.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυρία Καραμανλή, με την ιδιότητα της προέδρου της Κοινής Επιτροπής του Προσκυνηματικού Τουρισμού του υπουργείου Τουρισμού, ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την προσεχή και πρώτη για το τρέχον έτος συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής.
Αναφέρθηκε στις γενικές κατευθύνσεις και τους επιμέρους στόχους του υπουργείου Τουρισμού και την συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην κοινή προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξωστρέφεια του Προσκυνηματικού Τουρισμού.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ι.Α.Α. Χάρης Κονιδάρης και η πρόεδρος του ΕΟΤ, Α. Βαρελά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Please wait...